ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ραπτόπουλος: Η ΑΕΚ πάτησε τον Παναθηναϊκό – «Είναι δυνατόν ο Γιοβάνοβιτς να μην ξεκινά αυτόν τον παιδαρά;»

Ο Κωστής Ραπτόπουλος ανέλυσε το ντέρμπι κορυφής Παναθηναϊκός - ΑΕΚ.

Ο Κωστής Ραπτόπουλος ανέλυσε το ντέρμπι κορυφής Παναθηναϊκός - ΑΕΚ και έδωσε εύσημα στην Ένωση, ενώ άσκησε σκληρή κριτική στον Γιοβάνοβιτς.
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο σχολίασε το ντέρμπι Παναθηναϊκός – ΑΕΚ 0-0 ο Κωστής Ραπτόπουλος, μέσω της εκπομπής «Μαρμίτα».

Ο γνωστός δημοσιογράφος απένειμα εύσημα στην ΑΕΚ τονίζοντας την πολύ καλή διαχείριση, παρά τα προβλήματα της τελευταίας στιγμής με τις ιώσεις που είχε να αντιμετωπίσει: «Η ΑΕΚ με τις ιώσεις τον πάτησε στην κυριολεξία. Με τον Γαλανόπουλο αντί του Σιμάνσκι, με τον Γιόνσον πιο μπροστά και τους δύο πιο μπροστά, Γκατσίνοβιτς και Ελιασον, σε ένα καθαρά 4-2-2-2, που παίζουν στην Ευρώπη ορισμένες ομάδες όπως η Ατλέτικο Μαδρίτης. Περίμενα τον Τσούμπερ εκτελεστικά πολύ καλύτερο. Σήμερα το ματς το χάνει ο παικταράς ο Τσούμπερ στα τελειώματα».

Για τον Παναθηναϊκό ο Ραπτόπουλος είπε: «Πολύ κακός σήμερα ο Γιοβάνοβιτς. Είναι δυνατόν ρε Γιοβάνοβιτς να έχεις αυτόν τον παιδαρά τον Ιωαννίδη και να μην τον ξεκινάς; Μόλις μπήκε έπαιζε για δύο. Αν ξεκίναγε τον Ιωαννίδη θα έπαιρνε το πρωτάθλημα από σήμερα ο Παναθηναϊκός. Ο Γιοβάνοβιτς ήταν κακός και στην Τούμπα, αλλα τον πάει το φεγγάρι και επειδή τον πάει μήπως τον πάει μέχρι το τέλος».

Δείτε όσα είπε ο Ραπτόπουλος στην Μαρμίτα για το Παναθηναϊκός – ΑΕΚ

Exit mobile version