ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρίσκο με Αϊτόρ, Κουρμπέλη – άφαντος Φελίπε Σοάρες – αλλού ο Μπόουλερ

Πολλές αποκαλύψεις από τα Παρασκήνια της Κυριακής του Sportime, με πρωταγωνιστές τους Αϊτόρ, Κουρμπέλη, Φελίπε Σοάρες και Μπόουλερ.

Ρίσκο με Αϊτόρ, Κουρμπέλη - άφαντος Φελίπε Σοάρες - αλλού ο Μπόουλερ
Συντάκτης: Στέλιος Ανδρικάκης Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Ακόμα μία Κυριακή, που τα Παρασκήνια του Sportime έρχονται πολύ δυναμικά, με τους Αϊτόρ, Κουρμπέλη, Φελίπε Σοάρες και Μπόουλερ να έχουν την τιμητική τους.

Πάμε στο… χθες! Βασίλης Ζαγαρίτης. Ασχέτως εξέλιξης, ο Παναθηναϊκός επέμεινε σε  μία στάση/πρόταση και δεν έκανε βήμα. Έφυγε, ο παίκτης!

Τάσος Χατζηγιοβάνης. Ο Παναθηναϊκός χάραξε ίδια πολιτική, αποχώρησε ο ποδοσφαιριστής. Ασχέτως που ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς που το πρώτο εξάμηνο που τον είχε ανάγκη έκανε πολιτική και μόλις πήραν «φωτιά» Αϊτόρ, Παλάσιος άλλαξε ρότα.

Χουνακάρ. Ξανά τα ίδια ο Παναθηναϊκός. Έφθασε in extremis και εν τέλει «πλήρωσε» υπεραξία, δίνοντας 4 κατοστάρικα για έναν μπακ που ΄ναι 32 ετών! Επιστρέφουμε στο σήμερα.

Αϊτορ από την μία, Κουρμπέλης από την άλλη. Δυο παίκτες-βαρόμετρο στον Παναθηναϊκό, σε ένα χρονικό σημείο που έχει κερδίσει Κύπελλο μετά από 8 χρόνια και έχει ξεκινήσει με 5Χ5 στο πρωτάθλημα.

Αμφότεροι βασικοί στο μυαλό του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Αμφότεροι με συμβόλαιο που λήγει στις 30 Ιουνίου. Ο Ισπανός winger «πετάει» φωτιές στο γήπεδο: 5 ματς/5 γκολ/2 ασίστ.

Ο «αρχηγός» παίκτης-ταυτότητα και έχοντας επιστρέψει στις επάλξεις μετά από 14 μήνες απουσίας. Το club ακόμη δεν έχει συγκινηθεί να κάνει κανένα τηλεφώνημα.

Ο Αϊτόρ με 400 χιλιάρικα συμβόλαιο όσο συνεχίζει να «πατάει» στον αέρα θα ΄χει πλεονέκτημα στις διαπραγματεύσεις. Πόσω μάλλον από την στιγμή που πλέον στην καθημερινότητα του Παναθηναϊκού έχουν μπει συμβόλαια ύψους 7-8 κατοστάρικα!

Ο δε Κουρμπέλης, πλέον με εκπρόσωπο, δεν αναμένει πάνω από το τηλέφωνο το «τριφύλλι». Σέβεται απόλυτα την στήριξη του Παναθηναϊκού στα… ζόρια, αλλά από την άλλη στα 28 του θέλει να κάνει το κομμάτι του.

Και φυσικά έχοντας και τις πλάτες της Εθνικής Ελλάδας όντας βασικός και εκ των διακριθέντων στην πορεία μας στο Nations League. Όσο ο Παναθηναϊκός κερδίζει στο γήπεδο, τόσο «προκαλεί» την μοίρα του με την πολιτική στις ανανεώσεις. ΤΕΛΟΣ!

Από κει και πέρα πάμε στο ΠΑΟΚ και στην περίπτωση του Φελίπε Σοάρες. Η… κακή ημέρα φαίνεται από το πρωί! Ρήση που αν μη τι άλλο, έστω και παραφρασμένη, ταιριάζει γάντι στο deal για τον Πορτογάλο με τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Ενός παίκτη που ΄χει κοστίσει πάνω από 3 μύρια και εξαρχής αντιμετωπίστηκε με ποδοσφαιρική και μη δυσπιστία. Το μοναδικό ψήγμα ελπίδας εντός των τεσσάρων γραμμών ήταν το γκολ με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στα πλέι οφ της περσινής Super League 1.

Εφεξής, το χάος! Και δυστυχώς κάτι ανάλογο συμβαίνει και στις προπονήσεις με τον 23χρονο Πορτογάλο επιτελικό χαφ τακτικά να είναι απείθαρχος και συνάμα με το body attitude να δημιουργεί ακόμη μεγαλύτερη απόσταση στα αποδυτήρια. Case almost finished!

Τέλος παίρνει σειρά ο Ολυμπιακός και ο Τζος Μπόουλερ, που ήρθε στην ομάδα πάνω στο μεταγραφικό πανικό και αφού δε βρήκε θέση στη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Βέβαια ήρθε και χρησιμοποιείται στα εξτρέμ. Σε μία θέση (εξτρέμ) που ήδη ο Ολυμπιακός ήταν υπεράριθμος.

Τα πρώτα δείγματα γραφής με τον Κάρλος Κορμπεράν δεν είχαν δικαιολογήσει την απόφαση της προσθήκης του.

Ο Μίτσελ φέρεται να τον βγάζει εκτός κάδρου, μα το χειρότερο για τον 23χρονο Άγγλο είναι πως ακόμη δεν έχει «κουμπώσει» με άνθρωπο στα αποδυτήρια των πρωταθλητών.

Φαίνεται ξεκάθαρα τόσο στην καθημερινότητα στο Ρέντη, όσο και στις αποστολές στα ταξίδια. Παράγοντας που de facto επηρεάζει την ποδοσφαιρική ψυχολογία του Μπόουλερ και έχει ήδη γίνει αντιληπτό από το club…

Διαβάστε όλη τη στήλη «Παρασκήνια» στις σελίδες 3 και 4 του e-Sportime.

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!

Exit mobile version