ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στράβωσε και ο Ιβάν Σαββίδης με τον Πάμπλο Γκαρσία για τη συμπεριφορά του με τον ΠΑΟΚ

Δεν έμεινε απαρατήρητη η συμπεριφορά που είχε ο Πάμπλο Γκαρσία κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ενημερώθηκε και δυσαρεστήθηκε και ο Ιβάν Σαββίδης.

Δεν έμεινε απαρατήρητη η συμπεριφορά που είχε ο Πάμπλο Γκαρσία κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ενημερώθηκε και δυσαρεστήθηκε και ο Ιβάν Σαββίδης.
Στράβωσε και ο Σαββίδης με τον Πάμπλο Γκαρσία για τη συμπεριφορά του με τον ΠΑΟΚ
Συντάκτης: Γεράσιμος Μανωλίδης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο Ιβάν Σαββίδης δεν ήταν εύκολο να πιστέψει όσα του μεταφέρθηκαν. Η πραγματικότητα είναι πάντως πως στον ΠΑΟΚ ενοχλήθηκαν. Διότι, στον Δικέφαλο θεωρούν πως η συμπεριφορά που είχε ο Πάμπλο Γκαρσία στο πρόσφατο ματς με τον Πανσερραϊκό ήταν ανάρμοστη…

Μιλάμε για το σύγχρονο είδωλο της Θύρας 4! Ένα από τα πρόσωπα-σημείο αναφοράς στον ΠΑΟΚ. Ένας από αυτούς που είχε προσωπική επαφή ο Ιβάν Σαββίδης. Γενικότερα, σε όλο τον οργανισμό και στον κόσμο ακόμα περισσότερο. Μόνο που το προπονητικό του αγροτικό (σ.σ.: Σέρρες), με τις πλάτες του «Δικεφάλου», τον βρήκε απέναντι στον… εαυτό του.

Τα 3 ματς και το 0-14 ήτα κάτι το τρομερά «βαρύ» για τον Πάμπλο Γκαρσία που στην τελευταία συνάντηση έβγαλε μένος. Δεν σεβάστηκε καθόλου το «χθες» του. Μήτε τα 12 χιλιάρικα μηνιάτικο όταν ήταν στην κ19!!! Διότι, ο μισθός του αυτός ήταν.

Ήταν τέτοια η εικόνα του, σύμφωνα με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, που τη μετέφεραν και στα ανώτερα κλιμάκια. Ξέφυγε ο Ουρουγουανός κόουτς. Σε σημείο που η εικόνα/συμπεριφορά του από τον πάγκο του Πανσερραϊκού δεν έμεινε ασχολίαστη ούτε από τον μεγάλο στο Ροστόφ, όπως είπαμε. Ο νοών νοείτω…

ΤΡΕΛΟ ΜΠΟΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΖΙΝΟ

Exit mobile version