ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League νέα 10/6: Έμεινε ελεύθερος ο Ροσέρο – Επιβεβαίωση με Κιάκο – Γι’ αυτή την ομάδα επιστρέφει Ελλάδα ο Κωνσταντόπουλος!

Το... μπέρδεμα με το συμβόλαιο του Ροσέρο, η επιβεβαίωση με Κιάκο, οι επαφές με Κωνσταντόπουλο, η αλλαγή ώρας και τα τελευταία νέα του μπαράζ!

Super League νέα 10/6: Όλα τα τελευταία νέα των ομάδων της Super League.
Super League νέα 10/6: Όλα τα τελευταία νέα των ομάδων της Super League.
Συντάκτης: Νίκος Μαρκάτος Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Super League νέα 10/6: Ο… ελεύθερος Ροσέρο, η επιβεβαίωση (και) με Κιάκο στον ΠΑΣ Γιάννινα. Άλλαξε η ώρα του μπαράζ, τα τελευταία νέα από Λαμία και Βέροια πριν τη σέντρα. Η αποχώρηση από τον Απόλλωνα Σμύρνης, η ανανέωση στον Ιωνικό, ο νέος προπονητής τερματοφυλάκων στον Ατρόμητο και οι επαφές του Παναιτωλικού με τον Ντίμι Κωνσταντόπουλο.

Super League νέα 10/6: Όλα τα τελευταία νέα των ομάδων της Super League παρακάτω.

ΠΑΣ Γιάννινα: Ελεύθερος ο Ροσέρο, επιβεβαίωση (και) με Κιάκο!

Ως ελεύθερος απο τον ΝΠΣ Βόλος, στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Κέβιν Ροσέρο. Ο Κολομβιανός εξτρέμ και… ξάδερφος του Περέα, δεν ανακοινώθηκε ποτέ οτι αποχώρησε από τους Θεσσαλούς επειδή απλά… δεν είχε συμβόλαιο για την επόμενη σεζόν! Το συμβόλαιο που είχε υπογράψει με τους «κυανέρυθρους» ήταν μονοετές με οψιόν ανανέωσης αν έπιανε κάποιες συμμετοχές (βάσει αγωνιστικού χρόνου), τις οποίες όμως δεν έπιασε και έμεινε ελεύθερος.

Ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Γιάννενα για την επόμενη τριετία είναι με κάθε επισημότητα ο 24χρονος αριστερός μπακ, Γιάννης Κιάκος, προς επιβεβαίωση του Sportime. O νεαρός αμυντικός με θητεία σε Βόλο και την περσινή αγωνιστική σεζόν στον Ιωνικό (28 συμμετοχές, 4 γκολ και 1 ασίστ) και ανακοινώθηκε την Παρασκευή από τον «Άγιαξ της Ηπείρου». Την ερχόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθούν οι άλλοι δύο κλεισμένοι ποδοσφαιριστές, Τσάβος και Σταματελόπουλος.

Βέροια – Λαμία: Άλλαξε ώρα το μπαράζ, τα τελευταία νέα πριν τη σέντρα!

Το Sportime αποκάλυψε χθες την προσπάθεια της ΕΡΤ να αλλάξει την ώρα του πρώτου μπαράζ που θα διεξαχθεί το Σάββατο (11/6) αναμεσα σε Βέροια και Λαμία. Η Κρατική τηλεόραση… γκρίνιαξε για την ώρα έναρξης (20.00) επειδή θα έπεφτε πάνω στον πρώτο τελικό του μπάσκετ (Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός) που θα ξεκινήσει στις 21.00. Το αίτημα της ΕΡΤ για αλλαγή της ώρας έγινε δεκτό και το πρώτο μπαράζ θα ξεκινήσει στις 18.45.

Χωρίς προβλήματα η Λαμία, Βελλιδης και Πόζογλου οι απουσίες για τη Βέροια. Ο Αζέρος Αγκάγιεφ που είχε διευθύνει και το επεισοδιακό, Λεβαδειακός – Βέροια, θα σφυρίξει την αναμέτρηση.

Ιωνικός: Επίσημο του Μύγα, έρχεται ο μάνατζερ του Γκόμες!

Από τις 19/4 η αποκάλυψη του Sportime για την ανανέωση του Γιώργου Μύγα στη Νίκαια. Ο 28χρονος δεξιός μπακ, προς επιβεβαίωση του ρεπορτάζ, θα παραμείνει (και επίσημα) κάτοικος Νεάπολης μέχρι το καλοκαίρι του 2024. Ο επόμενος που θα ανακοινωθεί θα είναι ο Λευτέρης Χουτεσιώτης, ο οποίος επίσης έχει συμφωνήσει για νέο συμβόλαιο με την ΠΑΕ Ιωνικός. Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται στη χώρα μας ο μάνατζερ του βραζιλιάνου εξτρέμ, Ντανίλο Γκόμες.

Απόλλων Σμύρνης: Τέλος ο Κοτταράς!

Παρελθόν από την «Ελαφρά Ταξιαρχία», ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Δημήτρης Κοτταράς, μετά τον υποβιβασμό της ομάδας στη Super League 2, προς επιβεβαίωση του Sportime. Παράλληλα έχουν αποχωρήσει και αρκετοί ποδοσφαιριστές. Τουτουαρίμα, Γιαννιωτάς, Τσίμπσαχ, Άλβες, Γιακιμόβσκι, Εμπακόγκου, Ραΐλι, Σαχλί, Φερνάντες αποτελούν παρελθόν, ενώ θα ακολουθήσουν κι άλλοι που δεν υπολογίζονται. Ο Τσιλούλης έχει ζητήσει να αποχωρήσει, αλλά η πρώτη επαφή δεν είχε αποτέλεσμα, ενώ στην έξοδο είναι και ο Παμλίδης.

Aτρόμητος: Ιταλός και ο νέος προπονητής τερματοφυλάκων

Ο Ιταλός Μάρκο Γκαροφάλο θα είναι ο διάδοχος του Κλαούντιο Ραπατσιόλι στον Ατρόμητο. Η ομάδα του Περιστερίου έκλεισε και πάλι Ιταλό προπονητή τερματοφυλάκων, ο οποίος έχει θητεύσει σε Σαχτάρ Ντόνετσκ και Κλιμάρνοκ, ενώ ήταν και εκπαιδευτής των προπονητών των τερματοφυλάκων όλων των ακαδημιών στη Λάτσιο.

Παναιτωλικός: Μιλάει με Κωνσταντόπουλο

Σε συζητήσεις με τον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο για να αναλάβει τη θέση του προπονητή τερματοφυλάκων βρίσκεται ο Παναιτωλικός. Ο 43χρονος πρώην γκολκίπερ έχει αγωνιστεί με τις φανέλες των Χάρτλπουλ, Κόβεντρι, Μίντλεσμπρο, ΑΕΚ και Κέρκυρα. Στη Σερβία το βασικό στάδιο προετοιμασίας των «καναρινιών».

Αθλητικές ειδήσεις

Ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει να χάσει τον Αϊτόρ!

Μουντιάλ: Πάμε για επόπτες ρομπότ;

Άρης: Μένει ο Μαντσίνι ή πάει Ολυμπιακό;

 

 

Exit mobile version