STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Αστέρας Τρίπολης – Απόλλων Σμύρνης 4-0: Καλπάζουν οι Αρκάδες

Έπειτα από το 4-0 επί του Ιωνικού, οι παίκτες του Ράσταβατς συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και κόντρα στην Ελαφρά Ταξιαρχία, την οποία συνέτριψαν με το ίδιο σκορ.

Αστέρας Τρίπολης - Απόλλων Σμύρνης 4-0: Καλπάζουν οι Αρκάδες
Συντάκτης: Σπύρος Γιαννόπουλος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Σε εξαιρετική κατάσταση έδειξε ότι βρίσκεται ο Αστέρας Τρίπολης για ένα ακόμα φιλικό. Οι παίκτες του Μίλαν Ράσταβατς επικράτησαν με 4-0 του Απόλλωνα Σμύρνης και δήλωσαν έτοιμοι για την έναρξη της Super League.

Έπειτα από το 4-0 επί του Ιωνικού, οι Αρκάδες συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και κόντρα στην Ελαφρά Ταξιαρχία, την οποία συνέτριψαν με το ίδιο σκορ.

Τόσο στο πρώτο, όσο και στο δεύτερο ημίχρονο, ο Αστέρας έβγαλε ενέργεια, δημιούργησε πολλές φάσεις και δίκαια επικράτησε πετυχαίνοντας 4 γκολ.

Το σκορ άνοιξε στο 15ο, όταν ο Άλβαρες με καταπληκτική σέντρα από τα αριστερά έβγαλε στον Ρετζίς, ο οποίος με σουτ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, για το 1-0.

Με τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού, όταν ο Ασιέρ Μπενίτο έκλεψε τη μπάλα στο κέντρο, ο Ρετζίς έδωσε στον Ριέρα και ο Ισπανός άσος, διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του.

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, ο Αστέρας Τρίπολης έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 3-0. Ο Μπενίτο έκλεψε και πάλι τη μπάλα, την πέρασε στον Τιλίκα, ο Βραζιλιάνος βρήκε τον Ριέρα, ο οποίος πλάσαρε τον Βέρχουλστ, όμως η μπάλα προσέκρουσε στο δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Αρκάδες δεν κατέβασαν ρυθμούς και βρήκαν τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα για τρίτη φορά. Ο Μπαράλες νίκησε τον Λισγάρα στον αέρα μετά την εκτέλεση κόρνερ του Σίτο και έκανε το 3-0.

Αστέρας: Άνοιξε λογαριασμό ο Σόνι

Στο 70′ ο Κέβιν Σονί βάζει το παρθενικό του γκολ με τους Τριπολετσιώτες. Ο Αφρικανός επιθετικός σούταρε, η μπάλα κόντραρε στο χέρι του Ράιλι, μπέρδεψε τον τερματοφύλακα και κατέληξε στα δίχτυα για το 4-0. Αυτό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, με το σύνολο του Μίλαν Ράσταβατς να κατακτά την δεύτερη του φιλική νίκη με το ίδιο σκορ.

Από την άλλη, ο Απόλλων έδειξε ότι χρειάζεται πολλή δουλειά, καθώς ακόμα πολλοί παίκτες είναι ανέτοιμοι. Εχουν όμως δυόμισι εβδομάδες για να διορθώσουν τις όποιες αδυναμίες.

Διαβάστε επίσης: Ο Μισλέν στην Αθήνα, τελειώνει η μεταγραφή του στην ΑΕΚ!

Παναθηναϊκός: «Πρόταση στη Φλαμένγκο για Πίρις ντα Μότα»

Χαρδαλιάς: «Τα δύσκολα είναι μπροστά μας – 118 πυρκαγιές σε ένα 24ωρο»

Exit mobile version