STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ατρόμητος – ΑΕΛ: Το κανάλι του αγώνα

Η Super League 1 συνεχίζεται σήμερα με την διεξαγωγή της τρίτης αγωνιστικής των Play Out, σ' αυτήν ο Ατρόμητος θα αναμετρηθεί με την ΑΕΛ.

Ατρόμητος - ΑΕΛ
Συντάκτης: Γιώργος Διπλοΐδης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Η Super League 1 συνεχίζεται σήμερα με την διεξαγωγή της τρίτης αγωνιστικής των Play out, σ’ αυτήν ο Ατρόμητος θα αναμετρηθεί με την ΑΕΛ.

Ατρόμητος – ΑΕΛ: O Aτρόμητος έμεινε στο 1-1 με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Περιστέρι το περασμένο Σάββατο.

Η ΑΕΛ επίσης στο «Αλκαζάρ» έφερε ισοπαλία με τον Παναιτωλικό την ίδια μέρα (1-1).

Πλέον οι δύο ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες με το 1-1 να είναι το τελικό σκορ στην κανονική διάρκεια της Super League 1.

Για τους φιλοξενούμενους στα συν είναι το γεγονός ότι μετά τους Ζίζιτς και Μιλοσάβλιεβιτς, πανέτοιμοι είναι και οι Νικολιάς, Γιακιμόφσκι και αμφότεροι μπήκαν στην 20άδα.

Πλην του «κομμένου» Μιχαήλ και του Μπάγιτς, εκτός αποστολής έμεινε ο Σπαρβ που θα δει τηλεοπτικά το υπόλοιπο των πλέι άουτ της Super League αλλά και ο Μουκαντζό που αντιμετωπίζει προβλήμα τραυματισμού και κρίθηκε ανέτοιμος.

Η αποστολή των «βυσσινί»: Νάγκι, Σουλούκος, Μπέρτος, Γκράουρ, Γιακιμόφσκι, Τσόσιτς, Ζίζιτς, Μαξιμένκο, Ηλιάδης, Στίφλερ, Κολομπίνο, Μπεν Χατίρα, Μιλοσάβλιεβιτς, Γλυνός, Ντουρμισάι, Νικολιάς, Ακούνια, Πινακάς, Καρανίκας, Γκοτζαμανίδης.

Όσο για τους γηπεδούχους μετά το τέλος της προπόνησης ο Σάββας Παντελίδης ανακοίνωσε την αποστολή. Την αποτελούν οι εξής 20 ποδοσφαιριστές:

Μανδάς, Θεοδωράκης, Αγκάγιεφ, Γκαλβάο, Ούμπιδες, Χριστοδουλόπουλος, Νάτσος, Μανούσος, Σάλομον, Μαυρομμάτης, Νταβιώτης, Κωτσόπουλος, Ραμπέγιο, Ενσικουλού, Στρούγγης, Μουνίθ, Γκάλο, Γούτας, Αθανασίου και Μάτιτς.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Κιβρακίδης και Χαρίσης που ακολουθούν πρόγραμμα θεραπείας ενώ για λόγους τακτικής δεν συμπεριλήφθηκαν οι υπόλοιποι παίκτες.

Όποιος θέλει να παρακολουθήσει το παιχνίδι Ατρόμητος – ΑΕΛ που είναι προγραμματισμένο για τις 19:30, μπορεί να το δει στο Novasports 1HD.

Η ατζέντα της ημέρας (10/4)

Απίθανες προσφορές και σούπερ πακέτα σε παιδικά περιοδικά και παραμύθια στο Magbox.gr.

Exit mobile version