Πανηγυρισμοί στο Βόλος - Ατρόμητος

Ο Ατρόμητος ανακοίνωσε την αποχώρηση πέντε ποδοσφαιριστών και ο αριθμός εκείνον που θα φύγουν, ενδέχεται να διπλασιαστεί.

Η πόρτα άνοιξε και θα την περάσουν αρκετοί. Ο Ατρόμητος θα αλλάξει σημαντικά το ρόστερ του εν όψει της νέας σεζόν. Εδώ και καιρό είχαν δρομολογηθεί οι πρώτες αποχωρήσεις. Απλώς τώρα πήραν και επίσημη μορφή.

Σρνταν Σπιριντόνοβιτς, Τζόρτζε Ντένιτς, Ντάνι Καστεγιάνο, Κυριάκος Παπαδόπουλος και Τόμας Μπεντινέλι είναι η πεντάδα που ανοίγει τον χορό, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ. Δεν αναμένεται να σταματήσει εδώ το κύμα αποχωρήσεων στο Περιστέρι. Υπάρχουν και άλλοι παίκτες που για διάφορους λόγους δεν συμπεριλαμβάνονται στα πλάνα του Κρις Κόουλμαν.

Δανεικοί πέρα από τους Ντένιτς και Σπιριντόνοβιτς ήταν και οι δύο Ρουμάνοι. Η διαφορά είναι πως για εκείνους δεν είχε μπει ρήτρα αγοράς. Ο Ντόριν Ροτάριου θεωρείται πιο προσιτή περίπτωση από τον Ντένις Άλιμπεκ, αλλά καμία εκ των δύο δεν είναι εύκολη. Γι’ αυτό και το ενδεχόμενο παραμονής τους αυτή τη στιγμή συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες.

Από εκεί και πέρα, πρόσφατα ενημερωθήκατε από το Sportime πως ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος είναι μετέωρος. Φυσικά από τη στιγμή που έχει συμβόλαιο, θα πρέπει να βρει κάτι που να τον καλύπτει για να φύγει. Αντιθέτως, ελεύθερος μένει ο Σπύρος Νάτσος και αναζητά ήδη τον επόμενο προορισμό στην καριέρα του.

Επίσης, προσεχώς θα ξεκαθαρίσει το θέμα των ανανεώσεων δύο άλλων παικτών. Ο λόγος για τους Πάτρικ Σάλομον και Φάνη Μαυρομμάτη. Το αρχικό πλάνο ήταν να γίνουν επαφές και με τους δύο για νέο συμβόλαιο. Τέλος, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο πώλησης ποδοσφαιριστή. Ο Ευθύμης Κουλούρης βρίσκεται σε περίοπτη θέση, ενώ υπό προϋποθέσεις ο Ατρόμητος ίσως έχει κρούσεις και για έναν ακόμη.