STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ιωνικός: Ο χορός των ανανεώσεων συνεχίζεται

Ο Ιωνικός συνεχίζει τις επαφές του με όσους θέλει να ανανεώσει.

Θεωρητικά ο Ιωνικός δεν έχει ούτε έναν κεντρικό αμυντικό ενόψει της νέας σεζόν. Σε ποια περίπτωση θα γίνει κίνηση για στόπερ.
Θεωρητικά ο Ιωνικός δεν έχει ούτε έναν κεντρικό αμυντικό ενόψει της νέας σεζόν. Σε ποια περίπτωση θα γίνει κίνηση για στόπερ.
Συντάκτης: Αντώνης Τσιράκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Επίσημα ο Ιωνικός δεν έχει ανακοινώσει κάποια ανανέωση συνεργασίας. Ωστόσο, ο ένας μετά τον άλλον ουσιαστικά «κλείνουν». Στόχος να παραμείνει ο κορμός.

Ο Γιώργος Μύγας ήταν ο πρώτος που έδωσε τα χέρια με τους διοικούντες. Ο Λευτέρης Χουτεσιώτης, όπως έχουμε ενημερώσει, είναι μία ανάσα από το «ναι», ενώ τυπικό θεωρείται το θέμα των Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και Χοσέ Κάνιας. Σε αυτούς προσθέστε έναν ακόμη, τον Ντάλσιο.

Μπορεί να υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες σε 1-2 περιπτώσεις, αλλά από τη στιγμή που έχει επέλθει η συμφωνία στα βασικά, στη Νίκαια θεωρούν ότι όλοι οι προαναφερθέντες θα βρίσκονται και του χρόνου στο ρόστερ.

Ήταν στις άμεσες προτεραιότητες όλοι οι συγκεκριμένοι συν κάποιους ακόμη. Με τον Τουράμ το κλίμα στις αρχικές συζητήσεις ήταν αρκετά καλό, ενώ πιο δύσκολος έως τώρα έχει αποδειχτεί ο Άιας Άοσμαν. Παρόλα αυτά οι άνθρωποι της ομάδας θεωρούν πως θα πειστεί και ο Σύριος στην πορεία.

Ο Ιωνικός θα κάνει συζητήσεις και με άλλους ποδοσφαιριστές προκειμένου να παραμείνουν στο ρόστερ. Πιο σημαντική περίπτωση από όσες δεν έχουν αναφερθεί είναι ο Ρεϊνάλντο Λένις. Ο παίκτης έχει ενημερώσει πως θέλει να παραμείνει και το θέμα είναι να βρεθεί η χρυσή τομή με τον εκπρόσωπό του στις διαπραγματεύσεις. Προς το παρόν οι συζητήσεις με τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή δεν έχουν ξεκινήσει λόγω υποχρεώσεων του πρώτου.

 

Exit mobile version