STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΟΦΗ Κ19 – ΠΑΟΚ Κ19 0-3: Διπλό με Τζόλη – Κούτσια

Όσα έγιναν στο ματς των ομάδων νέων

ΟΦΗ Κ19 -ΠΑΟΚ Κ19
ΟΦΗ Κ19 -ΠΑΟΚ Κ19
Συντάκτης: Μαρία Καλτσίδη Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

ΟΦΗ Κ19 -ΠΑΟΚ Κ19 0-3: Με τους δύο επιθετικούς της (Τζόλη-Κούτσια) σε μεγάλα κέφια και τον τρίτο (Πουρναρά) να βρίσκει επίσης δίχτυα, η Κ19 του ΠΑΟΚ παρότι άργησε να βρει το γκολ, κατάφερε να φύγει με το τρίποντο από την έδρα του ΟΦΗ με 3-0.

Με τη συγκεκριμένη νίκη οι παίκτες του Γκαρσία διεύρυναν το μοναδικό αήττητο σερί τους, και παρέμειναν μόνοι πρώτοι στην κορυφή του πρωταθλήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΟΚτσήδες στα social media : «Μέσα στου Ρέντη στείλαμε βαγόνια» (pics&vid)

Ο πρωταθλητής «δικέφαλος» άνοιξε το δρόμο προς τη νίκη με μια ενέργεια του Χρήστου Τζόλη. Ο νεαρός επιθετικός κέρδισε πέναλτι, το οποίο και εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος για το 0-1 στο 78′.

Στο 91′ η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία «κλείδωσε» τους τρεις βαθμούς, με τον Κούτσια να σεντράρει και τον Πουρναρά να διαμορφώνει με κεφαλιά «ψαράκι» το 0-2 ενώ το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο ίδιος ο Γιώργος Κούτσιας, που στο 94′ αξιοποίησε την ασίστ του Τζόλη για να διαμορφώσει το τελικό 0-3.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Ταλιχμανίδης, Καλουτσικίδης, Αβεντισιάν, Παναγιώτου, Μιχαηλίδης, Τσιγγάρας, Γρόσδης, Σαλαμούρας, Πανίδης, Πιπιλιάρης, Τζόλης

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Exit mobile version