STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: «Ερυθρόλευκο» το ντέρμπι των Νέων!

Η Κ19 του Ολυμπιακού βρέθηκε να χάνει με 1-0, αλλά έκανε την ανατροπή (3-1), σκοράροντας τρία γκολ σε δεκαπέντε λεπτά στο Ρέντη!

Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού νίκησε την αντίστοιχη του Παναθηναϊκού με 3-1, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Super League Κ19.

Οι «πράσινοι» προηγήθηκαν με κεφαλιά του Ζερβόπουλου στο 6′, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν την ολική επαναφορά στο ντέρμπι, πετυχαίνοντας τρία γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, μέσα σε διάστημα δεκαπέντε λεπτών. Πρωταγωνιστής ήταν ο Ξενιτίδης, ο οποίος ισοφάρισε σε 1-1 με πλασέ στο 59′, ενώ στο 69′ έκανε το 2-1 με νέο πλασέ από κοντά. Ο Μαρτίνης διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στο 74′ με εκπληκτικό μακρινό σουτ.

Οι παίκτες του Ρικάρντο Πέρες αφιέρωσαν τα τρία γκολ και τη νίκη στους άτυχους της τρέχουσας σεζόν, Θανάση Κωστανάσιο και Νικήτα Νικόλη, οι οποίοι υπέστησαν ρήξη χιαστών και θα απουσιάσουν για μεγάλο διάστημα από τα γήπεδα. Ο πρώτος την περασμένη Πέμπτη (8/11), στην προπόνηση, και ο δεύτερος κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής προετοιμασίας, τον Αύγουστο.

Ο Ολυμπιακός έφτασε τους 19 βαθμούς σε 9 αγώνες, ανεβαίνοντας στην 4η θέση, ενώ ο Παναθηναϊκός έπεσε στην 5η θέση, παραμένοντας στους 17 βαθμούς.

*Το ντέρμπι των Νέων παρακολούθησε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος.

Τα τρία γκολ του ΟΣΦΠ μέσα από τα social media της «ερυθρόλευκης» Ακαδημίας:

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ολυμπιακός (Ρικάρντο Πέρες): Καραργύρης, Τσαβός, Ράμα, Πέιος (81′ Γκοτζαμανίδης), Μαρτίνης, Ξενιτίδης, Νεοφυτίδης, Φέκκας, Μαρίνος (81′ Γλυνός), Βοΐλης, Μπουλάρι (62′ Σουρλής).

Παναθηναϊκός (Σωτήρης Συλαϊδόπουλος): Χριστογεώργος, Παπαθανασίου, Παρασκευόπουλος (62′ Μανιδάκης), Καραγιάννης, Ζερβόπουλος, Σκεντεράι, Τζαβίδας (81′ Σαντιγκάι), Καλομοίρης (46′ Παπαδόπουλος), Σερπέζης, Αθανασακόπουλος, Ζαγαρίτης.

Exit mobile version