STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός: Αυτός είναι ο διαιτητής, αυτός είναι στο VAR

Παναθηναϊκος και Παναιτωλικός θα «παλέψουν» στις 19:30 για την νίκη στην «Λεωφόρο». Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ανδρέας Γκάμαρης, ενώ στο VAR θα βρίσκεται ο Γιάννης Παπαδόπουλος.

Παναθηναϊκός και Παναιτωλικός θα κοντραριστούν σήμερα στις 19:30 στην «Λεωφόρο», στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής της Super League 1.
Παναθηναϊκός και Παναιτωλικός σε ένα ενδιαφέρον ματς
Συντάκτης: Γιώργος Διπλοΐδης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Παναθηναϊκός και Παναιτωλικός θα κοντραριστούν σήμερα στις 19:30 στην «Λεωφόρο», στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής της Super League 1.

Ο Παναθηναϊκός την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε εκτός έδρας στον Βόλο, με 3-1 επί της Λαμίας. Λαμία – Παναθηναϊκός 1-3: Επιτέλους «διπλό»!, όπως έγραψε σχετικά το Sportime.

Βρίσκεται στην έκτη θέση της βαθμολογίας με 14 βαθμούς και θέλει να πάρει ένα ακόμα τρίποντο για να ανέβει ψηλότερα στην κατάταξη.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή για τον Παναιτωλικό με αρκετές απουσίες, μερικές από αυτές είναι των Καρλίτος και Ιωαννίδη στην επίθεση, όπου έμεινε μόνο με τον Μακέντα.

Από την άλλη ο Παναιτωλικός πήρε μία… ανάσα αφού κέρδισε στο Αγρίνιο τον Απόλλωνα Σμύρνης με 1-0. Όμως εξακολουθεί να είναι χαμηλά, στην 12η θέση με μόλις οχτώ πόντους. Έτσι θέλει να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα από την Αθήνα.

Ο Γιάννης Αναστασίου είναι σε ευχάριστη θέση να έχει περισσότερες επιλογές για την αναμέτρηση. Έτσι ανακοίνωσε αποστολή με επιστροφές για το ματς κόντρα στο «Τριφύλλι».

Ο αγώνας Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός είναι προγραμματισμένος να ξεκινήσει στις 19:30. Θα τον διευθύνει ο Ανδρέας Γκάμαρης, του συνδέσμου Αθηνών. Ενώ στο VAR θα βρίσκεται ο Γιάννης Παπαδόπουλος του συνδέσμου Μακεδονίας.

Exit mobile version