ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Γονατιστός ο Σεμέδο στο ένα λεπτό σιγής (pic)
Οι ποδοσφαιριστές έστειλαν το δικό τους μήνυμα...
Απόλυτος σεβασμός από τους ποδοσφαιριστές στην Τούμπα κατά τη διάρκεια του ενός λεπτού σιγής.
Πριν την έναρξη ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός, κρατήθηκε ενός λεπτού σιγής για τα θύματα του κορονοϊού στην Ελλάδα και όχι μόνο. Και όλοι οι παίκτες σεβάστηκαν την κίνηση αυτή, κάτι που είχε ανακοινώσει και η Super League ότι θα γίνει στα πλέι οφ.
Παράλληλα, ο παίκτης των «ερυθρόλευκων», Ρούμπεν Σεμέδο, θέλησε να γονατίσει στον αγωνιστικό χώρο τη στιγμή εκείνη και να προσευχηθεί. Όπως φαίνεται και στην παρακάτω φωτογραφία με τον Πορτογάλο αμυντικό.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 0-1: Λάθος Βιεϊρίνια, κανονιά Ελ Αραμπί
Θυμίζουμε νωρίτερα οι παίκτες του ΠΑΟΚ πέρασαν το δικό τους μήνυμα κατά του ρατσισμού, καθώς βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο με μπλουζάκια τα οποία έγραφαν:
«Είμαστε μαύροι, είμαστε λευκοί, είμαστε ενωμένοι, λέμε όχι στον ρατσισμό», αποδίδοντας έτσι φόρο τιμής στον Τζορτζ Φλόιντ.