Οι παίκτες της ΑΕΛ

Νέα καταγγελία έκανε η ΑΕΛ χαρακτηρίζοντας στημένο το Απόλλων Λάρισας - Βέροια.

Αγωνιστικά η ΑΕΛ απέτυχε και φέτος. Μετά τον περσινό της υποβιβασμό, δεν κατάφερε να επανέλθει στη Super League 1 αμέσως.

Δεν θα διεκδικήσει την άνοδό της ούτε μέσω των μπαράζ, αφού τερμάτισε δεύτερη στον όμιλό της. Η Βέροια την προσπέρασε εξασφαλίζοντας την πρωτιά από την προτελευταία αγωνιστική.

Η ΑΕΛ μέσω ανακοίνωσής της τόνισε ότι θα ψαχτεί δικαστικά. Στο στόχαστρό της η Βέροια. Σύμφωνα με τους «βυσσινί» το ματς της «Βασίλισσας του Βορρά» με τον Απόλλωνα Λάρισας στη Λάρισα ήταν «καραστημένο». Δεν είναι η πρώτη φορά που το υποστηρίζει αυτό η συγκεκριμένη πλευρά. Η ομάδα του Αλέξη Κούγια το προχώρησε, αφού κατήγγειλε αυτό το παιχνίδι και ζητάει τον υποβιβασμό των δύο προαναφερθέντων ομάδων.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται πως οι αρμόδιοι θα πρέπει «να ενεργοποιήσουν την πειθαρχική διαδικασία εις βάρος των δύο ΠΑΕ που, κατά την UEFA, έστησαν το ως άνω παιχνίδι».

Από εκεί και πέρα, η ΑΕΛ διαμαρτύρεται γιατί έως τώρα δεν έχει γίνει κάτι και τονίζει πως για εκείνη υπάρχει «κίνδυνος άμεσης βλάβης» καθώς είναι δεύτερη και διεκδικεί την άνοδό της «μετά την βεβαία καταδίκη κατά την UEFA της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ».

Οι Θεσσαλοί συμπληρώνουν πως «ιδιαίτερα δυσάρεστη εντύπωση μας έχει κάνει το γεγονός ότι ενώ η καταγγελία έχει κατατεθεί και κοινοποιηθεί στα αρμόδια θεσμικά όργανα της ΕΠΟ, ουδεμία δημοσιοποίηση αυτής έχει γίνει μέχρι τώρα από τη διοίκηση της ΕΠΟ και το γραφείο Τύπου».