Η Καλλιθέα χρειάζεται ένα θαύμα για να σωθεί, με τον έμπειρο τεχνικό της να αναφέρεται στον τελικό με τη Σπάρτη

Το έργο της Καλλιθέας στη μάχη της σωτηρίας είναι πολύ δύσκολο, μετά και την ήττα με 2-0 από τον Καραϊσκάκη Άρτας. Οι «κυανόλευκοι» καλούνται να ανέβουν ένα Γολγοθά, με τον Νίκο Παντέλη να κάνει αναφορά στις μαθηματικές ελπίδες και να στέκεται στο ντέρμπι με τη Σπάρτη που θα κρίνει τα πάντα όσον αφορά την παραμονή.

Αναλυτικά, τα όσα είπε ο νέος τεχνικός της Καλλιθέας στην συνέντευξη τύπου που ακολούθησε:

«Συγχαρητήρια στον Καραϊσκάκη για τη νίκη. Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία. Στις τρεις ημέρες που είμαι εδώ προσπαθήσαμε, όσο μπορούσαμε, να αλλάξουμε κάποια πράγματα. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πιο αμυντική τακτική και προσπαθήσαμε να σκοράρουμε σε κόντρα επίθεση. Δεν τα καταφέραμε και σε μία ανύποπτη φάση και άσχημο χρονικό σημείο δεχτήκαμε ένα γκολ και πήγαμε στο ημίχρονο με το εις βάρος μας σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο αφενός με τις αλλαγές σε πρόσωπα που έγιναν και αφετέρου με την αλλαγή σχηματισμού, ήμασταν πιο επιθετικοί, κυκλοφορήσαμε τη μπάλα και είχαμε πολύ καλύτερη παρουσία στο παιχνίδι. Είχαμε απέναντί μας μια έμπειρη και καλή ομάδα και δεν φανήκαμε επικίνδυνοι για να ισοφαρίσουμε. Κρατάω την εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου.

Μαθηματικά έχουμε ελπίδες, θα τις εξαντλήσουμε. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι τώρα που έχουμε τα δύο τρίποντα άνευ αγώνα να δουλέψουμε διαφορετικά, ώστε να είμαστε έτοιμοι για τον πρώτο τελικό με τη Σπάρτη».

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο