SUPER LEAGUE 2

Super League 2: Και στο τέλος κερδίζει ο Ιωνικός, «γκέλα» ο Απόλλων Λάρισας! (vid)

Super League 2: Με δύο γκολ, πάλι στο φινάλε, ο Ιωνικός κέρδισε 3-1 τον Διαγόρα. Πήρε βαθμό στη Λάρισα ο ΟΦ Ιεράπετρας, 1-1 με τον τοπικό Απόλλωνα. 

Super League 2: Με δύο γκολ, πάλι στο φινάλε, ο Ιωνικός κέρδισε 3-1 τον Διαγόρα. Πήρε βαθμό στη Λάρισα ο ΟΦ Ιεράπετρας, 1-1 με τον τοπικό Απόλλωνα. 
Συντάκτης: Νίκος Μαρκάτος Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Super League 2: Με δύο γκολ, πάλι στο φινάλε, ο Ιωνικός κέρδισε 3-1 τον Διαγόρα. Πήρε βαθμό στη Λάρισα ο ΟΦ Ιεράπετρας, 1-1 με τον τοπικό Απόλλωνα.

Super League 2: Και στο τέλος κερδίζει ο Ιωνικός. Με δύο γκολ (89′ και 96′) του συνήθη ύποπτου, Ματίας Κάστρο, οι Νικαιώτες κέρδισαν 3-1 τον Διαγόρα και έπιασαν κορυφή. Προσωρινά ή όχι, θα φανεί μετά το τέλος του Κρητικού ντέρμπι Εργοτέλης – Χανιά και της αναμέτρησης στα Πηγάδια (Ξάνθη – Λεβαδειακός). Εντός έδρας «γκέλα» για τον Απόλλωνα Λάρισας, παραχωρώντας ισοπαλία (1-1) στον ΟΦ Ιεράπετρας με τους γηπεδούχους να χάνουν και πέναλτι.

Ιωνικός – Διαγόρας 3-1

Και στο τέλος κερδίζει ο Ιωνικός. Συνήθεια που γίνεται λατρεία για τους Νικαιώτες που με ποιον άλλον, τον Κάστρο, βρήκαν δύο γκολ στο τέλος του αγώνα με τον Διαγόρα (89′, 96′), φτάνοντας στη νίκη (3-1) επί των Ροδιτών.
Οι κυανόλευκοι ήταν κυρίαρχοι στο πρώτο ημίχρονο και είδαν τους… κόπους τους να αμοίβονται στο 41′, όταν από σέντρα του Βλαχομήτρου ο Νιάσε με κεφαλιά νίκησε τον Τσέλιο για το 1-0.

Ο Διαγόρας έφερε το ματς στα ίσα με τον Σανδραβέλη στο 68′, αλλά ο Ματίας Κάστρο το πήρε πάνω του. Στο 89′ έκανε το 2-1 με κοντινό σουτ και στις καθυστερήσεις με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος, διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Μουστάκης, Αμπούντ-Ομάρ, Φαζός, Κοτσώνης, Γκοτσούλιας (77′ Κουϊρουκίδης), Νιάσε (62′ Μουμίν), Ρόλε (90′ Πογοσιάν), Πλατέλλας (90+2′ Παπαγεωργίου), Βλαχομήτρος (62′ Μάναλης), Κάστρο.

Διαγόρας (Σάκης Θεοδοσιάδης): Τσέλιος, Σανδραβέλης, Μανωλάκης, Ρουγκάλας (85′ λ.τ Χότζα), Κάκκο (73′ Τσιαντούλας), Ντοριβάλ (73′ Κωστούλας), Λινάρδος (46′ Μπαστακός), Σμυρλής (46′ Αλάεθ), Κονέ, Μασούρας, Αθανασίου.

 

 

Απόλλων Λάρισας – ΟΦ Ιεράπετρας 1-1

Πήρε τον βαθμό ο ΟΦ Ιεράπετρας, έχασε δύο ο Απόλλων Λάρισας, αυτά είναι για τους προπονητές. Το… ταμπλό στη Λάρισα έγραψε 1-1.

Οι Θεσσαλοί, κέρδισαν πέναλτι με τον Μόρα στο 10′ το έχασε όμως ο Γιάκος, όμως ένα λεπτό μετά ο στόπερ του Απόλλωνα με πλασέ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Οι φιλοξενούμενοι πήραν τον πόντο με σουτ του Αποστολίδη στο 78′ για το τελικό 1-1.

Απόλλων Λάρισας (Κώστας Φραντζέσκος): Γλύκος, Γκόλιας, Καρρίκι, Μόρας, Γιάκος, Σκούπρας, Λίταινας (74′ Μπαστιάνος), Μπάμπης, Χατζής, Ντα Κάμπο (74′ Μπαλογιάννης), Αθανασιάδης (90′ Γκουντρουμπής).

ΟΦ Ιεράπετρας (Τίμος Καβακάς): Αθανασόπουλος, Πριόνας (46′ Καψάλης), Χιντζίδης, Μασουέρο, Χατζητερζόγλου, Φουάσης (59′ Ντούνης), Βογιατζής (59′ Τεγούσης), Γκίνη, Μπαράτα, Κούστα, Ντάλα Κόστα (41′ λ.τ Ζήσης).

To πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής:

Τετάρτη 17/3

Απόλλων Λάρισας – ΟΦ Ιεράπετρας 1-1 (11′ Μόρας -78′ Αποστολίδης )

Ιωνικός – Διαγόρας 3-1 (40′ Νιάσε, 89′ , 96′ Κάστρο -68′ Σανδραβέλης )

15.00 Καραϊσκάκης Άρτας – Παναχαϊκή

15.00 Εργοτέλης – Χανιά

15.00 Δόξα Δράμας – Τρίκαλα

15.30 Ξάνθη – Λεβαδειακός

Exit mobile version