SUPER LEAGUE 2

Super League 2: Ξεχωρίζει το Ηρακλής – ΠΑΟΚ Β

Στο σημερινό πρόγραμμα της Super League 2, o Ηρακλής θα παίξει με τον ΠΑΟΚ Β. Αντίστοιχα ο Ολυμπιακός Β θα υποδεχθεί την Λάρισα και η ΑΕΚ Β τον Καραϊσκάκη.

Σήμερα αρχίζει η τρίτη αγωνιστική της Super League 2, από τα δέκα παιχνίδια ξεχωρίζει το ντέρμπι Ηρακλής - ΠΑΟΚ Β.
Ηρακλής - ΠΑΟΚ Β στο Καυτανζόγλειο
Συντάκτης: Γιώργος Διπλοΐδης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Σήμερα αρχίζει η τρίτη αγωνιστική της Super League 2, από τα δέκα παιχνίδια ξεχωρίζει το ντέρμπι ΗρακλήςΠΑΟΚ Β.

Το ντέρμπι στην Θεσσαλονίκη, είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσεις στις 15:00. Το οποίο εκτός από χαρακτήρα γοήτρου έχει και βαθμολογικό κίνητρο. Γιατί και οι δύο ομάδες δεν έχουν κερδίσει.

Η ομάδα που προπονεί ο Κώστας Γεωργιάδης έφερε δύο ισοπαλίες. Με την Νίκη Βόλου εντός και τον Ολυμπιακό Βόλου εκτός. Αντίστοιχα το συγκρότημα του Πάμπλο Γκαρσία έχει χάσει στην Καλλιθέα από τον Ολυμπιακό Β με 3-1.

Ενώ την δεύτερη αγωνιστική έφερε ισοπαλία στο γήπεδο του Μακεδονικού με τον Πανσερραϊκό με 1-1. Για τους φιλοξενούμενους η αποστολή είναι με τον Ίνγκασον. Με τον Ισλανδό να αναμένεται να αγωνιστεί για τρίτη φορά με τον ΠΑΟΚ Β. Αντίθετα εκτός θα είναι ο Ισμαϊλα Ουεντραόγκο.

Την αποστολή του ΠΑΟΚ Β, λοιπόν, αποτελούν οι:

Ταλιχμανίδης, Μπουργάνης, Παναγιώτου, Ινγκασον, Κουλιεράκης, Τσαούσης, Καλουτσικίδης, Αποστολόπουλος, Γιαξής, Γρόσδης, Σαλαμούρας, Μελετίδης, Κουλούρης, Τζίμας, Σπυρίδης, Γαϊτανίδης, Χατζηστραβός, Φασίδης, Πανίδης, Γκορντεζιάνι».

Ο Κώστας Γεωργιάδης από την άλλη έχει στην αποστολή του, τους: Πανάγου, Σγουρή, Χρουσιέλ, Παπαστεριανό Α., Πήλιο, Βιτίνιο, Ματίας, Ναπολιτάνο, Παλαβράκη, Παπαστεριανό Β. Παπαδόπουλο Γ., Μπαλικτσή, Μπαστακό, Κωστούλα Μ. Ελευθεριάδη, Μασούρα Ν., Μανωλάκη, Καρτσαμπά, Τότσκα.

Την ίδια ώρα ο Ολυμπιακός Β θα υποδεχθεί την Λάρισα με στόχο να πετύχει ακόμα μία νίκη, ενώ η ΑΕΚ Β που έχει κάνει το δύο στα δύο με τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο, θα φιλοξενήσει τον Καραϊσκάκη.

Super League 2

Σάββατο 20 Νοεμβρίου

Το πρόγραμμα:

Βόρειος όμιλος

15:00 Ηρακλής – ΠΑΟΚ Β΄

15:00 Ολυμπιακός Β΄- Λάρισα

15:00 Πανσερραϊκός – Τρίκαλα

Νότιος όμιλος

15:00 ΑΕΚ Β΄ – Καραϊσκάκης

15:00 Καλαμάτα – Παναθηναϊκός Β΄

15:00 Αιγάλεω – ΟΦ Ιεράπετρας

15:00 Επισκοπή – Αστέρας Βλαχιώτη

15:00 Κηφισιά – Εργοτέλης

15:00 Λεβαδειακός – Χανιά

18:00 Ηρόδοτος – Ζάκυνθος

Exit mobile version