ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συντεταγμένα για… παράταση στην αδειοδότηση

Το Sportime αποκαλύπτει την επιθυμία αρκετών ΠΑΕ της Super League, για παράταση στο μέτωπο των αδειοδοτήσεων, κάτι που φυσικά ευνοεί (και) τον Παναθηναϊκό.
Συντεταγμένα για… παράταση στην αδειοδότηση

Μπορεί το θέμα των προσφυγών να «καίει» περισσότερο, αυτές τις μέρες, τον Παναθηναϊκό, μετά και το -3 που προήλθε από την υπόθεση Βέμερ. Ωστόσο μέγα ζήτημα, είναι κι η εξασφάλιση της πολυπόθητης άδειας για συμμετοχή στο πρωτάθλημα. Καθώς σε αντίθετη περίπτωση, η ΕΠΟ προβλέπει… υποβιβασμό!

Μέχρι τα τέλη Μαρτίου ο «πράσινος» φάκελος, σε μεγάλο βαθμό, θα πρέπει να έχει συμπληρωθεί. Κάτι, που χαρακτηρίζεται ανέφικτο με βάση τα υπάρχοντα δεδομένα. Ωστόσο ο Παναθηναϊκός, μπορεί να κερδίσει λίγο χρόνο ακόμα.

Όπως αναφέρει το Sportime, πολλές από τις ΠΑΕ της Super League επιθυμούν παράταση για τις αδειοδοτήσεις και χωρίς υπογραφές, για βεβαιωμένες οφειλές προς ποδοσφαιριστές. Εάν αυτό το αίτημα περάσει, το «τριφύλλι» (μαζί και μ’ άλλες ομάδες φυσικά) θα πάρει μία μικρή «ανάσα». Όποιο κι αν είναι το χρονικό διάστημα που θα κερδίσει, ωστόσο, θα πρέπει να το αξιοποιήσει στο μέγιστο βαθμό.

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Δημόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.