ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τέλος ο Ντόστανιτς από την ΑΕΛ!

Ήταν μόλις ο τέταρτος προπονητής της ομάδας του κάμπου μόνο για φέτος!
Τέλος ο Ντόστανιτς από την ΑΕΛ!

Ήταν μόλις ο τέταρτος προπονητής της ομάδας του κάμπου μόνο για φέτος!

Μετά το 0-0 της ΑΕΛ με την Κέρκυρα ο Ράτκο Ντόστανιτς γνωστοποίησε την παραίτηση του μετά από μόλις τέσσερα παιχνίδια στον πάγκο της ΑΕΛ. Μάλιστα δεν έδωσε το παρών ούτε στην συνέντευξη τύπου μετά τον αγώνα όπου δηλώσεις έκανε ο βοηθός του.

Αιτία της παραίτησης του ήταν μια έντονη διαφωνία που είχε τις τελευταίες μέρες με τον πρόεδρο της ΑΕΛ Αλέξη Κούγια, σχετικά με έναν συγκεκριμένο συνεργάτη που ήθελε ο coach στο επιτελείο του, τον οποίο ο γνωστός ποινικολόγος αποκάλεσε φούρναρη!

Δήλωσε μάλιστα ότι όλη η Λάρισα γνωρίζει ότι ο συγκεκριμένος κύριος δεν έχει σχέση με το ποδόσφαιρο και ο κύριος Ντόστανιτς τον ήθελε στην ομάδα επειδή έκαναν παρέα οι γυναίκες τους!

Ο πρώην προπονητής της ΑΕΛ δήλωσε ότι θα κάνει μια συνέντευξη τύπου τις επόμενες μέρες με σκοπό να φωτίσει περισσότερο τα γεγονότα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τέλος ο Ντόστανιτς από την ΑΕΛ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.