ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τέμπη: Ξέσπασμα Λεωφόρου για κράτος, Μητσοτάκη, Καραμανλή

Το μήνυμά της για το έγκλημα στα Τέμπη έστειλε η Λεωφόρος στο Παναθηναϊκός - Άρης.
Τέμπη: Ξέσπασμα Λεωφόρου για κράτος, Μητσοτάκη, Καραμανλή

Αναπόφευκτα το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό ένεκα της ημέρας είναι τα Τέμπη. Το είδαμε και στη Λεωφόρο στα πρώτα λεπτά του Παναθηναϊκός – Άρης.

Στο Αγρίνιο σήκωσαν πανό για το έγκλημα στα Τέμπη, στη Λεωφόρο υπήρξε κατακραυγή για όσα βλέπουμε έναν χρόνο τώρα. Για τη συγκάλυψη που γίνεται, για τις ντροπιαστικές δηλώσεις, το απύθμενο θράσος μία κακοστημένης εξεταστικής επιτροπής και την παντελή έλλειψη του κράτους δικαίου.

«Φωνή λαού, οργή Θεού», λέει ο λαός. Ένα γήπεδο, αφού τήρησε την ενός λεπτού σιγή, άρχισε να ξεσπά. Να βγάζει από μέσα του την οργή που έχει.

Τα συνθήματα που ακούστηκαν ήταν πολλά. Με τη σέντρα του αγώνα το πρώτο ήταν το «πουτ… γιοι πολιτικοί», ενώ ακολούθησε το γνωστό υβριστικό σύνθημα για τον Πρωθυπουργό. «Μητσοτάκη γαμ…» φώναξε ο κόσμος από τις κερκίδες.

«ΠΑΟ θρησκεία Θύρα 13, γαμ… τοκράτος και η αστυνομία» ήταν το επόμενο, ενώ από την οργή του κόσμου δεν ξέφυγε ούτε ο χυδαίος Κωνσταντίνος Καραμνλής. Μέχρι και για προσωπική οδύνη μίλησε τέτοια ημέρα ξεχνώντας τι έλεγε λίγες μέρες πριν το δυστύχημα και πώς κουνούσε το δάχτυλό του στα έδρανα της Βουλής. «Καραμανλή πουτ… γιε» φώναξε η Λεωφόρος και κάπου εκεί μπήκε το γκολ του Τάσου Μπακασέτα για να αλλάξει το κλίμα που επικρατούσε στις εξέδρες.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τέμπη: Ξέσπασμα Λεωφόρου για κράτος, Μητσοτάκη, Καραμανλή», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.