ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τι είπε ο Ηλίας Σπάθας για το αν υπάρχει παράβαση πριν το γκολ φάουλ του Μπερνάρ (vid)

Στάθηκε στη συγκεκριμένη φάση πριν το γκολ του Μπερνάρ ο Ηλίας Σπάθας, διότι σήκωσε συζήτηση. Τι είπε…
Τι είπε ο Ηλίας Σπάθας για το αν υπάρχει παράβαση πριν το γκολ φάουλ του Μπερνάρ (vid)

Ο Ηλίας Σπάθας έκανε το καθιερωμένο του σχόλιο για τις αμφισβητούμενες φάσεις. Στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού κόντρα στη Λαμία ανέλυσε αρκετά το κερδισμένο φάουλ του Ιωαννίδη πριν από την εκτέλεση – γκολ του Μπερνάρ.

Ο πρώην διεθνής ρέφερι επέλεξε αυτή τη φορά ένα… total black ντύσιμο για να μιλήσει στη Σούπερ Μπάλα Live του MEGA… Μάλλον είχε μαύρες πλερέζες, επειδή η διαιτησία των Ελλήνων διαιτητών αυτή την αγωνιστική ήταν μια χαρά. Και ξέρετε… Δεν μπορεί τους Έλληνες ρέφερι ο Λιάκος.

Πάντως, έβαλε μέσα στις φάσεις και την παράβαση πριν από την εκτέλεση γκολ του Μπερνάρ. Έχει αξία να το αναφέρουμε για πολλούς λόγους. Διότι, αρκετοί οπαδοί του Ολυμπιακού έκαναν λόγο για ανύπαρκτο φάουλ.

Επιπρόσθετα, ο Παναγιώτης Βαρούχας δεν το έβαλε μέσα στον σχολιασμό του. Εδώ όμως το είχαν…

Εν κατακλείδι… Σωστή η απόφαση του Παπαπέτρου όμως. Το καταλαβαίνει κανείς πόσο ξεκάθαρο ήταν όταν φτάνει σε σημείο και συμφωνεί και ο Ηλίας Σπάθας…

MIA ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗ STOIXIMAN!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τι είπε ο Ηλίας Σπάθας για το αν υπάρχει παράβαση πριν το γκολ φάουλ του Μπερνάρ (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.