Το τρυφερό περιστατικό με τους «μπόμπιρες» και τους Έλληνες διεθνείς (pic)

Ένα πολύ όμορφο περιστατικό κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός στον αγώνα Ελλάδας – Αιγύπτου στη Ζυρίχη. Σε δύσκολες καιρικές συνθήκες διεξήχθη στη Ζυρίχη ο φιλικός αγώνας της εθνικής Ελλάδας με την Αίγυπτο, εξαιτίας του «τσουχτερού» κρύου και της  έντονης βροχόπτωσης. Κατά την είσοδο μάλιστα, των δύο ομάδων τα παιδάκια που συνόδευαν τους διεθνείς άρχισαν να κρυώνουν....
Το τρυφερό περιστατικό με τους «μπόμπιρες» και τους Έλληνες διεθνείς (pic)

Ένα πολύ όμορφο περιστατικό κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός στον αγώνα Ελλάδας – Αιγύπτου στη Ζυρίχη.

Σε δύσκολες καιρικές συνθήκες διεξήχθη στη Ζυρίχη ο φιλικός αγώνας της εθνικής Ελλάδας με την Αίγυπτο, εξαιτίας του «τσουχτερού» κρύου και της  έντονης βροχόπτωσης.

Κατά την είσοδο μάλιστα, των δύο ομάδων τα παιδάκια που συνόδευαν τους διεθνείς άρχισαν να κρυώνουν. Τότε ο Γιώργος Τζαβέλλας και ο Κυριάκος Παπαδόπουλος τους προσέφεραν τις ζακέτες που φορούσαν. Οι μπόμπιρες δέχτηκαν την «πατρική φροντίδα» των διεθνών με χαρά και αποχώρησαν χαμογελώντας από το γήπεδο, προκειμένου να ξεκινήσει το παιχνίδι.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Το τρυφερό περιστατικό με τους «μπόμπιρες» και τους Έλληνες διεθνείς (pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.