ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Transfermarkt: Αυτές είναι οι 10 ακριβότερες Εθνικές ομάδες του κόσμου!

Μιας και έχουμε προκριματικά για το Euro 2024 και όχι μόνο, το Transfermakt έδωσε τις απαντήσεις του.
Transfermarkt: Αυτές είναι οι 10 ακριβότερες Εθνικές ομάδες του κόσμου!

Τη δεκάδα με τις πιο ακριβές Εθνικές ομάδες μας έδωσε το Transfermarkt, με τους αριθμούς σίγουρα να ζαλίζουν, αφού μιλάμε για παίκτες πολλών… αστέρων.

Ας πάρουμε λοιπόν τα πράγματα από την αρχή ή καλύτερα από τον τέλος, αφού στην 10η θέση έχουμε την Ολλανδία, με αξία που αγγίζει τα 412 εκατομμύρια ευρώ και φυσικά βρίσκεται στον όμιλο της Εθνικής Ελλάδας για τα προκριματικά του Euro 2024.

Στην 9η θέση έχουμε το Βέλγιο με 511 εκατομμύρια ευρώ, από πάνω τους έρχεται η Ιταλία με 615 εκατομμύρια και η Γερμανία με 622 εκατομμύρια ευρώ.

Στην έκτη θέση και σίγουρα αρκετά χαμηλά, συναντάμε την Εθνική Βραζιλίας με 703 εκατομμύρια ευρώ, με τα πιτσιρίκια της Ισπανίας που έχουν όλο μέλλον μπροστά τους να βρίσκονται στην πεντάδα με 806 εκατομμύρια.

Στην 4η θέση έχουμε την πρωταθλήτρια κόσμου με 859 εκατομμύρια ευρώ, ενώ στην 3η θέση συναντάμε την Πορτογαλία με 910 εκατομμύρια.

Οι δύο πρώτες θέσεις είναι σίγουρα ξεκάθαρες, αφού έχουμε τη Γαλλία με 978 εκατομμύρια που και αυτή θα αντιμετωπίσει την Εθνική Ελλάδας και στην κορυφή την Αγγλία, με 1.1 δις ευρώ, που ωστόσο έχει να πολύ καιρό να έχει μία μεγάλη επιτυχία σε διοργάνωση.

Εσείς τι λέτε; Συμφωνείτε με τις επιλογές του transfermarkt ή πιστεύετε ότι οι θέσεις θα έπρεπε να είναι διαφορετικές;

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Transfermarkt: Αυτές είναι οι 10 ακριβότερες Εθνικές ομάδες του κόσμου!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.