ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Τσιμίκας: Επιστρέφει στην Αγγλία μετά το θετικό τεστ του κορονοϊού

Βρέθηκε θετικός ο παίκτης της Λίβερπουλ...
Τσιμίκας: Επιστρέφει στην Αγγλία μετά το θετικό τεστ του κορονοϊού

Επίσημα έγινε γνωστό από την ΕΠΟ πως υπήρξε ποδοσφαιριστής της Εθνικής θετικός στον κορονοϊό και είναι ο Τσιμίκας.

Η Ομοσπονδία δεν ανέφερε το όνομα του παίκτη, αλλά πληροφορίες αναφέρουν πως ο Τσιμίκας βρέθηκε θετικός στον ιό μετά το τεστ που έκανε. Τόσο ο ίδιος, όσο και η υπόλοιπη ομάδα.

Τα αποτελέσματα για τον παίκτη της Λίβερπουλ ήταν θετικά, με αποτέλεσμα να αποφασιστεί να αποκλειστεί από την αποστολή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Εθνική ομάδα: Θετικός παίκτης στον κορονοϊό

Πριν από το ματς της Ελλάδας με τη Σλοβενία ο Τσιμίκας είχε «ανεβάσει» πυρετό, με αποτέλεσμα να μην είναι στον αγώνα. Όπως παράλληλα δεν έκανε και προπονήσεις, μένοντας στο ξενοδοχείο. Αμέσως έκανε ο παίκτης τεστ κορονοϊού μαζί με την υπόλοιπη ομάδα. Και το αποτέλεσμα ήταν θετικό.

Για αυτό και δεν συνεχίζει ο Τσιμίκας στην Εθνική, επιστρέφοντας άμεσα, το Σάββατο κιόλας, στην Αγγλία και συγκεκριμένα στο Λίβερπουλ.

Από εκεί και πέρα να σημειωθεί, όπως τονίζει και η ΕΠΟ στην ανακοίνωσή της, το Σάββατο αναμένονται τα υπόλοιπα αποτελέσματα των παικτών από τα τεστ κορονοϊού.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τσιμίκας: Επιστρέφει στην Αγγλία μετά το θετικό τεστ του κορονοϊού», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δημήτρης Μαργωμένος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.