ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βαρούχας: Δεν γίνεται να μην κερδίζει απευθείας κόκκινη ο Ολυμπιακός! (vid)

Ο Παναγιώτης Βαρούχας ανέλυσε τις αμφισβητούμενες φάσεις στην αναμέτρηση Ολυμπιακός - Πανσερραϊκός.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-0 του Πανσερραϊκού και ο Παναγιώτης Βαρούχας σχολίασε τις αμφισβητούμενες φάσεις της αναμέτρησης που
Συντάκτης: Μάριος Σταμπουλής Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-0 του Πανσερραϊκού και ο Παναγιώτης Βαρούχας σχολίασε τις αμφισβητούμενες φάσεις της αναμέτρησης που διεξήχθη στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Ο καθηγητής διαιτησίας, στο σχόλιο του στην Αθλητική Κυριακή της ΕΡΤ, έκανε έντονη κριτική στον Γιάννη Παπαδόπουλο και τις αποφάσεις του.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στη φάση της κόκκινης κάρτας στον Χάγιεκ στο 3ο λεπτό, σημειώνοντας πως «δεν είναι δυνατόν να μη βγάζει απευθείας την κόκκινη». Κι αυτό, αφού αρχικά έβγαλε την κίτρινη κάρτα και χρειάστηκε η επέμβαση του VAR προκειμένου να αλλάξει την απόφασή του αποβάλλοντας τον ποδοσφαιριστή.

Η επόμενη φάση στην οποία στάθηκε, ήταν το πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία. Και σε αυτή την περίπτωση, όπως ο ίδιος τόνισε, θα έπρεπε κατευθείαν να δει την παράβαση του Καμαρά, καθώς το χέρι ήταν ξεκάθαρο. Ωστόσο χρειάστηκε και πάλι το VAR.

Αναφορικά με το πέναλτι που κέρδισε ο Φορτούνης για τον Ολυμπιακό, σημείωσε πως «είναι πέναλτι, σωστή απόφαση».

BOMBA! HΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ!

Όσα είπε ο Παναγιώτης Βαρούχας

Exit mobile version