Ανόρθωση: «Πλησιάζει ο Ρισβάνης, θέλει και Νινούα» λένε οι Κύπριοι

Στη μεταγραφική λίστα της Ανόρθωσης βρίσκεται ο Σπύρος Ρισβάνης σύμφωνα με κυπριακά δημοσιεύματα. Μάλιστα οι Κύπριοι υποστηρίζουν πως ο Έλληνας στόπερ προσπαθεί να μείνει ελεύθερος από τον Ατρόμητο, ενώ ακόμη κι αν χρειαστεί ο κυπριακός σύλλογος να πληρώσει χρήματα στην ελληνική ομάδα, το ποσό δεν είναι απαγορευτικό. Επίσης την Ανόρθωση ενδιαφέρει και ο Γεωργιανός κεντρικός...

Στη μεταγραφική λίστα της Ανόρθωσης βρίσκεται ο Σπύρος Ρισβάνης σύμφωνα με κυπριακά δημοσιεύματα. Μάλιστα οι Κύπριοι υποστηρίζουν πως ο Έλληνας στόπερ προσπαθεί να μείνει ελεύθερος από τον Ατρόμητο, ενώ ακόμη κι αν χρειαστεί ο κυπριακός σύλλογος να πληρώσει χρήματα στην ελληνική ομάδα, το ποσό δεν είναι απαγορευτικό.

Επίσης την Ανόρθωση ενδιαφέρει και ο Γεωργιανός κεντρικός μέσος του ΠΑΟΚ Νίκα Νινούα.

Αναλυτικά το δημοσίευμα του goal.philenews.com

«Δίχτυα» για απόκτηση του Σπύρου Ρισβάνη άπλωσε η Ανόρθωση. Ο Ελλαδίτης κεντρικός αμυντικός του Ατρόμητου είναι ο εκλεκτός του Τιμούρ Κετσπάγια για ενίσχυση των μετόπισθεν της «Κυρίας» και ήδη άρχισε η προσπάθεια ολοκλήρωσης της μετεγγραφής.

Όπως πληροφορείται το «Goal», η ομάδα της Αμμοχώστου κτύπησε την πόρτα του Ατρόμητου, με τον οποίο ο 26χρονος στόπερ έχει συμβόλαιο μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Η ομάδα του Περιστερίου αξιώνει χρήματα για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή, όμως οι απαιτήσεις του αθηναϊκού συλλόγου έχουν μειωθεί κατά πολύ σε σχέση με το περασμένο Καλοκαίρι όταν αξίωνε 200.000 ευρώ.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το ποσό που ζητά δεν είναι απαγορευτικό για την Ανόρθωση. «Σύμμαχος» των κυανόλευκων είναι ο Ρισβάνης καθώς είναι «ζεστός» για μετεγγραφή του στην «Κυρία» και μάλιστα διεμήνυσε ότι θα επιχειρήσει να πάρει την ελευθέρα του, ώστε να ανοίξει ο δρόμος για ολοκλήρωση της μετεγγραφής.

Πέραν του κεντρικού αμυντικού ο Τιμούρ Κετσπάγια ζήτησε την απόκτηση ενός δημιουργικού μέσου, «οκταροδεκαριού» στην ποδοσφαιρική διάλεκτο. Ο Νίκα Νινούα του ΠΑΟΚ ενδιαφέρει την Ανόρθωση, όμως δεν έχει γίνει (προς το παρόν) καμία κρούση προς την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Αντίθετα, με οδηγία του Γεωργιανού προπονητή άρχισε το «ξεσκόνισμα» βιογραφικών άλλων υποψήφιων μετεγγραφικών στόχων. Δεν αποκλείεται η μετεγγραφή μέσου να είναι συνδεδεμένη με το μέλλον του Ντορ Μίχα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Παρά την έντονη φημολογία περί επιστροφής του στο Ισραήλ, μέχρι στιγμής, δεν προκύπτει επίσημο ενδιαφέρον από τη Μακάμπι Χάιφα, ούτε ο 28χρονος ποδοσφαιριστής εξέφρασε πρόθεση αποχώρησης.

Εφόσον μετά τον καπνό φανεί η φωτιά και ο Μίχα μετακομίσει στην πατρίδα του, θα ανοίξει μία θέση ξένου, επομένως η Ανόρθωση θα μπορεί να κινηθεί για ποδοσφαιριστή καταλόγου Α. Θυμίζουμε πως για κάθε προσθήκη τον Ιανουάριο οι κυανόλευκοι είναι υποχρεωμένοι να διαγράφουν έναν παίκτη του υφιστάμενου ρόστερ.