WORLD FOOTBALL

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Πρόταση της Λοκομοτίβ Μόσχας για Σάμαρη!

Δεν έχουν περάσει παρά λίγες μόνο μέρες από τη στιγμή που του έγινε γνωστό πως δεν υπολογίζεται. Ο λόγος για τον Ανδρέα Σάμαρη, ο οποίος όπως βγήκε και στον πορτογαλικό Τύπο δεν είναι στα πλάνα του Ρουί Βιτόρια για την επόμενη σεζόν στην Μπενφίκα. Όπως όλα δείχνουν τα νέα έφτασαν και στα αυτιά πιθανών ενδιαφερόμενων...

Συντάκτης: Γεράσιμος Μανωλίδης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Δεν έχουν περάσει παρά λίγες μόνο μέρες από τη στιγμή που του έγινε γνωστό πως δεν υπολογίζεται. Ο λόγος για τον Ανδρέα Σάμαρη, ο οποίος όπως βγήκε και στον πορτογαλικό Τύπο δεν είναι στα πλάνα του Ρουί Βιτόρια για την επόμενη σεζόν στην Μπενφίκα.

Όπως όλα δείχνουν τα νέα έφτασαν και στα αυτιά πιθανών ενδιαφερόμενων ομάδων και μία από αυτές είναι η Λοκομοτίβ Μόσχας. Ο σύλλογος της ρωσικής πρωτεύουσας, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime.gr, ανέρχεται στα επτά εκατ. ευρώ. Ένα ποσό που ικανοποιεί πλήρως τους «αετούς» της Λισσαβώνας, αν αναλογιστεί κανείς πως πέρυσι το deal με τη Νιούκαστλ ήταν κοντά στα δέκα «χαρτιά».

Ένα χρόνο μετά και με τον Ελληνα μέσο να προέρχεται από μία σεζόν με ελάχιστο χρόνο συμμετοχής και μια αγωνιστική περίοδο κακή για την Μπενφίκα συνολικά, τα 7 εκατ. ευρώ αναμένεται να ικανοποιήσουν τους Πορτογάλους. Μένει να φανεί βέβαια πως αυτό θα συμβεί και στην πράξη. Η πρόταση πάντως έχει φτάσει στην Μπενφίκα και αναμένονται εξελίξεις.

Exit mobile version