WORLD FOOTBALL

Εθνική Πορτογαλίας: Στην προεπιλογή ο Ολιβέιρα

Στην προεπιλογή για τους αγώνες που έχει να δώσει η Εθνική Πορτογαλίας βρίσκεται ο Νέλσον Ολιβέιρα, με τον Φερνάντο Σάντος να τον καλεί στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Ο Πορτογάλος προπονητής, που έχει περάσει και γράψει τη δική του ιστορία στην Ελλάδα, δείχνει ότι έχει συνέχεια τα μάτια του στραμμένα στη χώρα μας και επιλέγει παίκτες, που...

Εθνική Πορτογαλίας: Στην προεπιλογή ο Ολιβέιρα
Συντάκτης: Στέλιος Ανδρικάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Στην προεπιλογή για τους αγώνες που έχει να δώσει η Εθνική Πορτογαλίας βρίσκεται ο Νέλσον Ολιβέιρα, με τον Φερνάντο Σάντος να τον καλεί στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Ο Πορτογάλος προπονητής, που έχει περάσει και γράψει τη δική του ιστορία στην Ελλάδα, δείχνει ότι έχει συνέχεια τα μάτια του στραμμένα στη χώρα μας και επιλέγει παίκτες, που αγωνίζονται στη Super League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Ολυμπιακός-ΑΕΚ: Με… Ντέλετιτς στην εξίσωση!

Συγκεκριμένα, ο Ολιβέιρα, διεκδικεί μία θέση στην αποστολή για τα παιχνίδια, απέναντι σε Λιθουανία εντός (14/11) και Λουξεμβούργο εκτός (17/11) για τα προκριματικά του Euro 2020.

Μαζί με τον επιθετικός της ΑΕΚ, βρίσκονται στην Εθνική Πορτογαλίας, ο Ζοζέ Σα, ο Ντάνιελ Ποντένσε και τον Ρούμπεν Σεμέδο του Ολυμπιακού.

Μένει να δούμε, ποιες θα είναι οι τελικές αποφάσεις του Φερνάντο Σάντος, για τους παίκτες που θα επιλέξει.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Exit mobile version