Μαραντόνα

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα αντιμετωπίζει πολύ σοβαρό αϋπνίας και κρίθηκε απαραίτητο να μπει σε τεχνικό κώμα για να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα εξακολουθεί να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και μάλιστα μπήκε στο νοσοκομείο για πειραματική θεραπεία.

Ο Αργεντινός ταλανίζεται και ταλαιπωρείται από πολλά και σοβαρά προβλήματα υγείας, τα οποία τον έχουν φέρει σε πολύ δύσκολη θέση.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Ντιέγκο Μαραντόνα ταλαιπωρείται από αϋπνία και διακομίστηκε εσπευσμένα σε κλινική στο Μπουένος Άιρες.

Οι πληροφορίες για την κατάστασή του αναφέρουν ότι το πρόβλημα είναι τόσο μεγάλο, που κρίθηκε απαραίτητο να μπει σε τεχνικό κώμα για να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Στη συνέχεια υποβλήθηκε τελικά σε νέα πειραματική θεραπεία εντός της κλινικής που διήρκεσε τέσσερις ημέρες και ισάριθμες νύχτες.

Βέβαια σε αυτό το σημείο πρέπει να πούμε ότι σύμφωνα με τον ίδιο, το πρόβλημα της υγείας του επιβαρύνθηκε λόγω των οικογενειακών απαιτήσεων.

Για την ακρίβεια μιλούσε για τις κόρες του και τις παράλογες οικονομικές τους απαιτήσεις.

Συγκεκριμένα είπε σε δηλώσεις του: «Την τελευταία φορά που είδα τις κόρες μου ήταν όταν μου ζήτησαν χρήματα», αποκάλυψε ο ίδιος στο φίλο του και δικηγόρο Ματίας Μόρλα, και πρόσθεσε:

«Εδώ και καιρό δεν μπορούσαν να κοιμηθώ, δεν λέω πως οι κόρες μου αδειάζουν μία τράπεζα αλλά θέλουν να αλλάξουν την πραγματικότητα, τη ζωή μου. Εγώ ήμουν ένα βήμα πριν το θάνατο και εκείνες ήθελαν να αποκτήσουν διαμερίσματα στο Μαϊάμι».

Είναι δεδομένο ότι τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά για την υγεία του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα.

Η θεραπεία που υποβάλλεται είναι πάρα πολύ σημαντική για την αποκατάσταση του προβλήματος της υγείας.

Πρέπει δε να θυμίσουμε ότι ο «Ντιεγκίτο» έχει ταλαιπωρηθεί τον τελευταίο χρόνο και από προβλήματα οστεοαρθρίτιδας και χόνδρου αλλά και γαστρικής αιμορραγίας.