WORLD FOOTBALL

Μαραντόνα: «Τελειώνουν» οι περιπέτειες με την υγεία του!

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα φαίνεται πως… μετρά αντίστροφα πλέον για να επιστρέψει στο σπίτι του, μετά την τελευταία περιπέτεια είχε με την υγεία του. Σε δηλώσεις του, ο προσωπικός γιατρός του Μαραντόνα, Λεοπόλντο Λούκε, τόνισε πως αναμένεται να πάρει εξιτήριο τις επόμενες ώρες: «Ο Ντιέγκο ανυπομονεί να φύγει από το νοσοκομείο. Βρισκόμαστε στην διαδικασία αξιολόγησης εάν...

Συντάκτης: Γιώργος Διπλοΐδης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα φαίνεται πως… μετρά αντίστροφα πλέον για να επιστρέψει στο σπίτι του, μετά την τελευταία περιπέτεια είχε με την υγεία του.

Σε δηλώσεις του, ο προσωπικός γιατρός του Μαραντόνα, Λεοπόλντο Λούκε, τόνισε πως αναμένεται να πάρει εξιτήριο τις επόμενες ώρες: «Ο Ντιέγκο ανυπομονεί να φύγει από το νοσοκομείο. Βρισκόμαστε στην διαδικασία αξιολόγησης εάν αυτό θα μπορούσε να γίνει την Τρίτη ή πιθανότατα την Τετάρτη. Θα εξαρτηθεί από τις ιατρικές παραμέτρους, αλλά μέχρι στιγμής, η πρόοδός του είναι πολύ καλή».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ EΠΙΣΗΣ: Κόρη Μαραντόνα: «Σε παρακαλώ, μην τα παρατάς»

Να θυμίσουμε πως ο θρύλος του Παγκοσμίου ποδοσφαίρου είχε μπει στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε μια επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση για αφαίρεση αιματώματος από το κρανίο.

Όπως ήταν λογικό το όλο γεγονός τράβηξε το ενδιαφέρον του κόσμου σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη.

Exit mobile version