WORLD FOOTBALL

Οι εφημερίδες της Αργεντινής στάζουν χολή για την εξάρα

Επιτιμούν τον προπονητή και τους παίκτες για τον διασυρμό

Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πώς μπορεί να καταπιεί κανείς μιαν «εξάρα»; Ο Τύπος της Αργεντινής βράζει για τη βαριά ήττα που υπέστη η εθνική ομάδα της χώρας από την Ισπανία. Και προφανώς η απουσία του Λιονέλ Μέσι δεν μπορεί να είναι άλλοθι. 

Η εφημερίδα «Clarin» χαρακτηρίζει την ήττα «Καταστροφή στη Μαδρίτη» και σημειώνει: «Η Ισπανία διέλυσε την ομάδα μας. Πρόκειται για μια ήττα που θα μείνει στην ιστορία. Η ισπανική ομάδα είχε ό,τι χρειαζόταν να έχει η ομάδα του Σαμπαόλι. Μας διέλυσαν παντού».

Η αθλητική εφημερίδα «Olé» σημειώνει: «Ιστορική ήττα για μια εύθραυστη ομάδα και με τον Μέσι να είναι στην εξέδρα. Η ήττα είναι πολύ βαριά, εντυπωσιακά βαριά, από αυτές που πονάνε. Δεν είναι φυσιολογικό να δέχεσαι έξι γκολ. Το πόσο θα κοστίσει θα φανεί σε τρεις μήνες στο Παγκόσμιο Κύπελλο».

 

 

Η εφημερίδα «La Nacion» χαρακτηρίζει την ήττα: «Μια μπουνιά στα μούτρα. Μια ψυχρολουσία λίγες μήνες πριν το μεγάλο ραντεβού του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Χωρίς τον Μέσι η Αργεντινή βλέπει ποιες είναι οι δυνατότητές της. Μπορεί να παλέψει, αλλά είναι δύσκολο να αντιμετωπίσει τα μεγάλα φαβορί και να κατακτήσει το τρόπαιο».

Ο τηλεοπτικός σταθμός TyC Sports κάνει λόγο για την ήττα της δεκαετίας. «Στα 90’s χάσσαμε 5-0 από την Κολομβία. Το 2000 χάσαμε 6-1 από τη Βολιβία και τώρα αυτό με την Ισπανία. Η ομάδα μας είναι μια μηχανή που χρειάζεται επιδιόρθωση».

 

Τέλος το FOX Sports Radio της Αργεντινής σημειώνει: «Είναι μια σκληρή ήττα που δεν αντέχεται εύκολα. Κι όμως, μπορεί να μας δώσει την ευκαιρία για νέο ξεκίνημα. Όπως συνέβη με τη Βραζιλία όταν διαλύθηκε από τη Γερμανία. Τώρα, η Βραζιλία είναι μια από την καλύτερες ομάδες του κόσμου και θα διεκδικήσει το τρόπαιο στη Ρωσία».

 

Exit mobile version