WORLD FOOTBALL

Σάλος στη Ρουμανία: «Να παίξουμε – Όποιος πεθάνει, πέθανε»

Δήλωση-πρόκληση από τον πρόεδρο της Στεάουα Βουκουρεστίου, Τζίτζι Μπεκάλι, ο οποίος δεν μπορεί να καταλάβει για ποιο λόγο υπάρχει πρόβλημα να αρχίσει ξανά το πρωτάθλημα. «Όποιος πεθάνει, πέθανε!» δηλώνει κυνικά ο διοικητικός ηγέτης του συλλόγου από τη Ρουμανία και ζητά την επανέναρξη της ποδοσφαιρικής δραστηριότητας. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη: Προκαταρκτική Σιμιτζόγλου για στοχοποίηση δημοσιογράφων «Πώς να φοβηθώ...

steaua Ρουμανία
epa06985139 Steaua's Harlem Gnohere (L), assisted by his teammate Mihai Roman (R) reacts after scoring against Rapid during the UEFA Europa League Play-offs , 2nd leg soccer match between FC Steaua Bucharest and Rapid Wien, in Bucharest, Romania, 30 August 2018. EPA-EFE/ROBERT GHEMENT
Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Δήλωση-πρόκληση από τον πρόεδρο της Στεάουα Βουκουρεστίου, Τζίτζι Μπεκάλι, ο οποίος δεν μπορεί να καταλάβει για ποιο λόγο υπάρχει πρόβλημα να αρχίσει ξανά το πρωτάθλημα.

«Όποιος πεθάνει, πέθανε!» δηλώνει κυνικά ο διοικητικός ηγέτης του συλλόγου από τη Ρουμανία και ζητά την επανέναρξη της ποδοσφαιρικής δραστηριότητας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη: Προκαταρκτική Σιμιτζόγλου για στοχοποίηση δημοσιογράφων

«Πώς να φοβηθώ έναν ιό, από τη στιγμή που ξέρω ότι είναι ένας ιός με τον οποίο θα πρέπει να ζούμε; Τι να κάνουμε τώρα δηλαδή; Να μείνουμε κλεισμένοι στα σπίτια μας; Να σταματήσουμε να δουλεύουμε, να σταματήσουμε να τρώμε; Για μένα τα πράγματα είναι απλά. Όποιος πέθανε… πέθανε. Όποιος ζήσει… έζησε. Αν απαιτηθεί να κάνω τεστ, θα τα κάνω. Ήδη τα έκανα.

Τι άλλο να κάνω; Όποιος είναι άρρωστος, να πάει σπίτι του. Αυτή είναι η γνώμη μου. Εγώ λέω να επιστρέψουμε όλοι στις δουλειές μας. Όποιος πεθάνει, πέθανε. Όποιος είναι άρρωστος, να πάρει φάρμακο» τόνισε ο ιδιόρρυθμος Μπεκάλι προκαλώντας αντιδράσεις με τις δηλώσεις του.

Exit mobile version