×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Σοκ στη Βολιβία: Διαιτητής πέθανε την ώρα του αγώνα (vid)


    Sportime Team

Σοκ στη Βολιβία: Διαιτητής πέθανε την ώρα του αγώνα (vid)


Σοκ στη Βολιβία και το ποδόσφαιρο της χώρας. Την ώρα ενός αγώνα, ο διαιτητής της αναμέτρησης υπέστη ανακοπή και πέθανε λίγο μετά!

Στην αναμέτρηση Όλγουεϊς Ρέντι – Οριέντε Πετρολέρο συνέβη το περιστατικό, όπου ο Βίκτορ Ούγκο Ουρτάδο ξαφνικά βρέθηκε στο έδαφος. Ήταν στο 47’ του αγώνα, όταν σωριάστηκε κάτω και άπαντες κατάλαβαν ότι κάτι κακό είχε συμβεί.

Στον αγώνα που έγινε σε υψόμετρο 4.000 μέτρων, ο Ουρτάδο φαίνεται πως δεν άντεξε και έπεσε αναίσθητος. Προσπάθησαν να τον κρατήσουν οι γιατροί ζωντανό, αλλά λίγα λεπτά μετά, κατά την διαδρομή προς το νοσοκομείο, υπέστη και δεύτερη ανακοπή και «έσβησε».

Ο άτυχος διαιτητής ήταν μόνο 31 ετών και το περιστατικό έχει προκαλέσει σοκ στη Βολιβία. Δεν έχει διευκρινιστεί πάντως αν το θέμα υψομέτρου έπαιξε ρόλο στο συμβάν. Η Βολιβία είναι μια χώρα που βρίσκεται στο 90% σε μεγάλο υψόμετρο, πράγμα σίγουρα παίζει τον ρόλο του.

Οι συνθήκες που γίνονται οι αγώνες στην χώρα, είναι εξαιρετικά δύσκολες, καθώς δεν είναι απλό πράγμα να παίζεις σε υψόμετρο άνω των 3.000 μέτρων. Εκτιμούν πως αυτός ήταν ο λόγος που υπέστη ανακοπή ο Ουρτάδο, αλλά αναμένονται τα αποτελέσματα του ιατροδικαστή.

Ο γιατρός του γηπέδου ανέφερε πως το «χτύπημα» που του κόστισε τη ζωή, ήταν η δεύτερη ανακοπή, η οποία ήρθε λίγα μέτρα πριν το νοσοκομείο.


Τελευταία Νέα