ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ SPORTIME

Διαβάστε σήμερα στο Sportime: «Πράσινη δύναμη»

Διαβάστε σήμερα (4/7) τι αναφέρει το πρωτοσέλιδο του Sportime, που έχει ως πρώτο θέμα τη νέα σελίδα που ανοίγει ο μπασκετικός Παναθηναϊκός. *Πράσινη Δύναμη – Οι Διαμαντίδης, Αλβέρτης, αποτελούν τους εγγυητές της επόμενης μέρας στον Παναθηναϊκό, αποκαλύπτοντας το πλάνο τους. *Το επίσημο «αντίο» στον Καλάθη – Απρόσμενο διαζύγιο με Παππά – Ενδιαφέρον για την ΚΑΕ...

Συντάκτης: Στέλιος Ανδρικάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Διαβάστε σήμερα (4/7) τι αναφέρει το πρωτοσέλιδο του Sportime, που έχει ως πρώτο θέμα τη νέα σελίδα που ανοίγει ο μπασκετικός Παναθηναϊκός.

*Πράσινη Δύναμη – Οι Διαμαντίδης, Αλβέρτης, αποτελούν τους εγγυητές της επόμενης μέρας στον Παναθηναϊκό, αποκαλύπτοντας το πλάνο τους.

*Το επίσημο «αντίο» στον Καλάθη – Απρόσμενο διαζύγιο με Παππά – Ενδιαφέρον για την ΚΑΕ από ξένα funds – Τα θέλω του Βόβορα για το ρόστερ.

*Κινήσεις για Ισλά – Ο Παναθηναϊκός θέλει τον Χιλιανό μπακ με τον Τσάβι Ρόκα να αναφέρεται σχετικά σε συνέντευξη του – Όσα είπε για τα σχέδια που έχει για το ρόστερ.

*Σενάριο για Ρέτσο – Η στήλη των παρασκηνίων αποκαλύπτει πως ο 22χρονος αμυντικός είναι ξανά στο ραντάρ του Ολυμπιακού – Ο Ονιεκούρου γύρισε στη Μονακό και οι «ερυθρόλευκοι» ετοιμάζουν την κίνηση τους – «Επίθεση» στην ΕΠΟ για τη Ριζούπολη αναφορικά με τον τελικό του Κυπέλλου – Τα δεδομένα για τον Τααμαρί του ΑΠΟΕΛ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η ατζέντα της ημέρας (4/7)

*Αιώνια Ευγνωμοσύνη – Πέρασαν 16χρόνια από το έπος της Εθνικής Ελλάδας στην Πορτογαλία όπου κατέκτησε τον ευρωπαϊκό τίτλο – Το Sportime θυμάται ήρωες και γεγονότα από το 2004.

*Ο ακριβός Βασίλης Μπάρκας – Η Σέλτικ θέλει, αλλά ακόμα δεν έχει κάνει πρόταση στην ΑΕΚ για τον διεθνή τερματοφύλακα, που έχει ανεβασμένες μετοχές στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο – Τι γίνεται με Τσιγκρίνσκι – Στους αδύναμους προκριματικών του Champions League, αν βγει 2η – Τ. Καπετανάκος: Χρυσάφι στα πόδια της ΑΕΚ.

*Κομβικό – Ο ΠΑΟΚ είναι με την πλάτη στον τοίχο και θέλει νίκη στην Κρήτη απέναντι στον μαχητικό ΟΦΗ – Ανακοινώθηκε ο Όλαφ Ρέμπε – Στο στόχαστρο  του ΟΦΗ ο Μαρκ Φερνάντεθ – Ν. Τοσκίτσης: Πώς θα κριθεί ο Ρέμπε αν μείνει ο Φερέιρα;

*Συνεχίζει να καραδοκεί για τον Σλούκα.

*Βολές στην ΕΠΟ και απειλές για μηνύσεις από τον Καρυπίδη – Ανακοίνωση και κατά του Γεραπετρίτη.

Exit mobile version