ΣΠΟΡ

Τρία όρια από τους μικρούς στο Καυταντζόγλειο

Ο Οδυσσέας Μουζενίδης ήταν ο πρωταγωνιστικής στο χειμερινό κύπελλο ρίψεων στο Καυταντζόγλειο. Ο νεαρός ρίπτης μπορεί να μην έκανε ξανά πανελλήνιο ρεκόρ, όπως συνήθιζε στον κλειστό, αλλά ήταν εξαιρετικός με βολή στα 20,61 μ. και επικράτησε στη σφαιροβολία. Πολύ καλή πρεμιέρα έκανε στον ακοντισμό η Σοφία Υφαντίδου όπου επικράτησε με βολή στα 55,24μ., ενώ στον...
Τρία όρια από τους μικρούς στο Καυταντζόγλειο

Ο Οδυσσέας Μουζενίδης ήταν ο πρωταγωνιστικής στο χειμερινό κύπελλο ρίψεων στο Καυταντζόγλειο. Ο νεαρός ρίπτης μπορεί να μην έκανε ξανά πανελλήνιο ρεκόρ, όπως συνήθιζε στον κλειστό, αλλά ήταν εξαιρετικός με βολή στα 20,61 μ. και επικράτησε στη σφαιροβολία.

Πολύ καλή πρεμιέρα έκανε στον ακοντισμό η Σοφία Υφαντίδου όπου επικράτησε με βολή στα 55,24μ., ενώ στον δίσκο η Κρίστι Αναγνωστοπούλου ξεκίνησε εξαιρετικά, όμως δεν έπιασε για 15 εκατοστά το όριο για το Ευρωπαϊκό, με τη βολή που είχε στα 59,35μ.

Ο Δημήτρης Τσίτσος έπιασε το όριο για το παγκόσμιο πρωτάθλημα Κ20 (Τάμπερε) ρίχνοντας το ακόντιο στα 72,47μ., όπως και ο Χρήστος Φραντζεσκάκης στη σφύρα με 75,18μ. Στη κατηγορία των κορασίδων, η Σοφία Κεσσίδη στη δισκοβολία με 46,05μ. (ατομικό ρεκόρ) θα πάει στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ18 του Γκιορ. Στη σφαιροβολία, οι Ελίνα Τζένγκο (15,63μ.) και Αναστασία Ντραγκομίροβα (15,42μ.) έπιασαν όριο για το ευρωπαϊκό, όμως ακόμη δεν έχουν πάρει ελληνική υπηκοότητα. Η Τζένγκο αγωνίστηκε και στο ακόντιο όπου έκανε μεγάλο ρεκόρ με 52,10μ.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τρία όρια από τους μικρούς στο Καυταντζόγλειο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Ευθυμιάδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.