Απίστευτο περιστατικό στην Αυστραλία με οπαδό να… ξυλοφορτώνει άλλο οπαδό, διότι δεν σεβάστηκε το ενός λεπτού σιγή! Δείτε το βίντεο.

Απίστευτο περιστατικό στην Αυστραλία με οπαδό να… ξυλοφορτώνει άλλο οπαδό, διότι δεν σεβάστηκε το ενός λεπτού σιγή!

Μετά το περιστατικό με τον Μάικ Τάισον ο οποίος γρονθοκόπησε συνεπιβάτη σε αεροπλάνο, είχαμε ένα ακόμη περιστατικό με ξύλο, αυτή τη φορά σε ένα γήπεδο στην Αυστραλία.

Συγκεκριμένα το σκηνικό βίας σημειώθηκε στις εξέδρες του «Suncorp Stadium» λίγο πριν την έναρξη του αγώνα μεταξύ των Broncos και Canterbury Bulldogs για το αυστραλιανό πρωτάθλημα ράγκμπι.

Την ώρα που οι οπαδοί τηρούσαν ενός λεπτού σιγή για την Anzac Day στη μνήμη των θυμάτων της Αυστραλίας και της Νέας Ζηλανδίας, που χάθηκαν σε πολέμους, ένας οπαδός δεν σεβάστηκε τη στιγμή.

Οπως φαίνεται από το βίντεο, ο εν λόγω οπαδός (υποστηρικτής της Canterbury μάλιστα) ήταν… τύφλα στο μεθύσι  κι έτσι δεν αντιλήφθηκε το ιερό της στιγμής.

Αποτέλεσμα ήταν να αρχίσει να φωνάζει και να δείχνει ασέβεια προς τους νεκρούς, γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο από όσους ήταν κοντά του.

Συγκεκριμένα ένας οπαδός, της Broncos, που ήταν ακριβώς από πάνω, «τα πήρε στο κρανία» και άρχισε να ρίχνει άγριο ξύλο στον φίλο των Broncos, ο οποίος δεν καταλάβαινε από που του έρχονταν!

Μάλιστα στο περιστατικό ενεπλάκησαν και κάποιοι άλλοι παρευρισκόμενοι την ώρα που οι περισσότεροι, αντί να ηρεμήσουν τα πνεύματα απαθανάτιζαν το περιστατικό με τα κινητά τους!