ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ

Νέο επεισόδιο με Γαλιατσάτο – Παρέμβαση της αστυνομίας!

Ο αθλητής προκάλεσε αναστάτωση καθώς δεν άφηνε το πούλμαν των αθλητών να αναχωρήσει για το πανελλήνιο πρωτάθλημα

Συντάκτης: Κώστας Ευθυμιάδης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Μία μόλις ημέρα μετά την αποκάλυψη του Sportime για την ποινή «χάδι» που δέχτηκε ο Γεράσιμος Γαλιατσάτος (η οποία επιβεβαιώθηκε με την ανακοίνωση της ομοσπονδίας), ο νεαρός αθλητής προκάλεσε και πάλι με την συμπεριφορά του, με την αστυνομία να παρεμβαίνει!

Αρχικά, η ποινή που του ανακοινώθηκε για το επεισόδιο που είχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων, ήταν μόλις 40 ημέρες, πράγμα που σημαίνει πως απλά χάνει το πανελλήνιο πρωτάθλημα, το οποίο ξεκινά σήμερα στην Θεσσαλονίκη.

Ο αθλητής δήλωσε μετανοιωμένος για την συμπεριφορά του, η οποία όμως ξέφυγε και πάλι το πρωί (22/11). Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του Sportime, το πρωί που ετοιμαζόταν να φύγει το πούλμαν με τους αθλητές για την βόρεια Ελλάδα και το πανελλήνιο πρωτάθλημα, ο Γαλιατσάτος μπήκε στο πούλμαν και απαίτησε να ταξιδέψει με την υπόλοιπη αποστολή.

Αφού του εξήγησαν αρκετές φορές πως δεν έχει δικαίωμα να είναι με την υπόλοιπη αποστολή (η τιμωρία του ήταν ξεκάθαρη καθώς αναφέρει πως δεν έχει δικαίωμα να μετέχει σε καμία εκδήλωση της ομοσπονδίας ως το τέλος της χρονιάς), αυτός επέμενε στο να μείνει  στο πούλμαν και να ταξιδέψει με την ομάδα στη Θεσσαλονίκη.

Για μιάμιση ώρα οι αθλητές περίμεναν μέσα στο πούλμαν και με όλο αυτό το αλαλούμ, η ομοσπονδία αποφάσισε να καλέσει την αστυνομία για να βγει ο αθλητής από το πούλμαν. Αφού αυτό έγινε, αναχώρησαν για την αποστολή τους, αλλά το επεισόδιο αναμένεται να έχει συνέχεια…

Ο αθλητής έλεγε πως θα πάει στους αγώνες, κάτι που φυσικά δεν έχει δικαίωμα καθώς είναι επίσημα τιμωρημένος και στην ΕΟΑΒ είναι έτοιμοι να πάρουν μέτρα σε περίπτωση που προσπαθήσει να μπει μέσα. Δυστυχώς για άλλη μια φορά η συμπεριφορά του γίνεται αντικείμενο συζήτησης και στην ομοσπονδία ελπίζουν να μην προκαλέσει ξανά, καθώς αυτό θα σημαίνει και το… τέλος του από την εθνική ομάδα, καθώς δεν μπορούν να ανεχτούν άλλο τέτοια συμπεριφορά.

Ο Καπράλος περιμένει πλέον την ΔΟΕ για να γίνει «αθάνατος»

Exit mobile version