ΧΕΙΜΕΡΙΝΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Χαμός στο Ζέεφελντ! – Έφοδος αστυνομίας για κύκλωμα ντόπινγκ

Η αστυνομία έχει προχωρήσει σε συλλήψεις εμπλεκόμενων
Χαμός στο Ζέεφελντ! – Έφοδος αστυνομίας για κύκλωμα ντόπινγκ

Πανικός επικρατεί στις αποστολές που βρίσκονται στο Ζέεφελντ της Αυστρίας, καθώς οι αστυνομικές δυνάμεις κάνουν συνεχείς εφόδους!

Υπήρχαν πληροφορίες για ομάδες και αθλητές που εμπλέκονται σε υπόθεση οργανωμένου ντόπινγκ και μάλιστα συνέλαβαν και δύο αθλητές!

Στο Ζέεφελντ γίνεται το παγκόσμιο πρωτάθλημα σκι και αρκετές αποστολές είναι στο στόχαστρο της αστυνομίας, καθώς έχει πολύ σημαντικές πληροφορίες για οργανωμένο ντόπινγκ. Μάλιστα εντός της ημέρας θα δώσουν και συνέντευξη Τύπου στην αστυνομία, καθώς μιλούν για εξάρθρωση μεγάλου δικτύου που εμπλέκεται στην υπόθεση.

Έχουν γίνει ήδη δύο συλλήψεις αθλητών στην Αυστρία, ενώ συνολικά επτά άτομα είναι υπό έρευνα, οι πέντε αθλητές.

Ένας από τους άλλους δύο, είναι γιατρός, ο οποίος εμπλέκεται και σε σκάνδαλο ντόπινγκ στη ποδηλασία! Ανάμεσα στους αθλητές που είναι υπό κράτηση, είναι και ένας από το Καζακστάν και δύο από την Εσθονία.

Η υπόθεση ξεσκεπάστηκε από το δίκτυο ARD, το οποίο αποκάλυψε ότι ο Αυστριακός σκιέρ, Γιόχανς Ντουρ, καταδικάστηκε για σκάνδαλο ντόπινγκ από την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων στο Σότσι το 2014 και κατά την σύλληψή του στη Γερμανία, «ξεσκέπασε» το δίκτυο.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χαμός στο Ζέεφελντ! – Έφοδος αστυνομίας για κύκλωμα ντόπινγκ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Ευθυμιάδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.