ΧΕΙΜΕΡΙΝΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Ντόπινγκ: Αστυνομικοί έπιασαν αθλητή να κάνει μετάγγιση αίματος! (vid)

Σε μεγάλους μπελάδες ο Αυστριακός Μαξ Χοκ
Ντόπινγκ: Αστυνομικοί έπιασαν αθλητή να κάνει μετάγγιση αίματος! (vid)

Την ώρα που στο Ζέεφελντ η αστυνομία κάνει εφόδους για να πιάσει εμπλεκόμενους σκιέρ σε υπόθεση ντόπινγκ, βγήκε βίντεο με έναν Αυστριακό αθλητή να πιάνεται στα πράσα την ώρα που έκανε μετάγγιση αίματος!

Οι αστυνομικές Αρχές είχαν πληροφορίες για τον Αυστριακό σκιέρ, Μαξ Χοκ, πως κάνει χρήση απαγορευμένων ουσιών και έκαναν έφοδο στο σπίτι του. Δεν περίμεναν όμως με τίποτα να δουν αυτό που αντίκρυσαν μόλις μπήκαν μέσα!

Ο Χοκ είχε πιαστεί με σύριγγες και έκανε μετάγγιση αίματος, με σκοπό να καλύψει την χρήση ντόπινγκ που έκανε σε αγώνες που κατέβηκε στο Ζέεφελντ πριν μία εβδομάδα!
Οι αστυνομικοί κατέγραψαν μάλιστα με βίντεο τον αθλητή την ώρα που ντοπάρονταν και τον συνέλαβαν όπως είναι φυσικό και κινδυνεύει με αποκλεισμό τεσσάρων χρόνων από τους αγώνες.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ντόπινγκ: Αστυνομικοί έπιασαν αθλητή να κάνει μετάγγιση αίματος! (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.