ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Χρυσό μετάλλιο η Παπαδάκη (vid)

Στο υψηλότερο βάθρο του παγκόσμιου πρωταθλήματος που διεξάγεται στο Μιλάνο, ανέβηκε η ελληνογαλλίδα Γκαμπριέλα Παπαδάκη και ο παρτενέρ της Γκιγιόμ Σιζερόν. Είναι η τρίτη συνεχόμενη που το ζευγάρι των Γάλλων αθλητών κατακτά την κορυφή, καταφέρνοντας μάλιστα να δημιουργήσει νέο παγκόσμιο ρεκόρ στο ελεύθερο πρόγραμμα με συγκομιδή 123,47 βαθμών, έναντι 123.35 το προηγούμενο ρεκόρ), αλλά και...
Χρυσό μετάλλιο η Παπαδάκη (vid)

Στο υψηλότερο βάθρο του παγκόσμιου πρωταθλήματος που διεξάγεται στο Μιλάνο, ανέβηκε η ελληνογαλλίδα Γκαμπριέλα Παπαδάκη και ο παρτενέρ της Γκιγιόμ Σιζερόν.

Είναι η τρίτη συνεχόμενη που το ζευγάρι των Γάλλων αθλητών κατακτά την κορυφή, καταφέρνοντας μάλιστα να δημιουργήσει νέο παγκόσμιο ρεκόρ στο ελεύθερο πρόγραμμα με συγκομιδή 123,47 βαθμών, έναντι 123.35 το προηγούμενο ρεκόρ), αλλά και στο σύνολο όπου συγκέντρωσαν 207.2 βαθμούς, έναντι 206,07 που ήταν μέχρι τώρα, η υψηλότερη συγκομιδή.

Η 22χρονη αθλήτρια ελληνικής καταγωγής και ο 23χρονος παρτενέρ της, κατάφεραν να μαγνητίσουν τα βλέμματα του κοινού εκτελώντας ένα άψογο πρόγραμμα, υπό τους ήχους της «Σονάτας του Σεληνόφωτος».

Να σημειωθεί ότι στους πρόσφατους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στην Πιονγκτσανγκ της Ν.Κορέας, το ζευγάρι των Παπαδάκη – Σιζερόν, είχε καταφέρει να κερδίσει το αργυρό μετάλλιο, παρά τις ατυχίες και το… αποκαλυπτικό ατύχημα που συνέβη στην Γκαμπριέλα και είχε σημαδέψει εκείνη την συμμετοχή τους.

Δείτε το πρόγραμμα των Παπαδάκη – Σιζερόν στο βίντεο

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χρυσό μετάλλιο η Παπαδάκη (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.