Μιχάλης Ζαμπίδης

Στο πλευρό του Λευτέρη Πετρούνια στάθηκε ο Μιχάλης Ζαμπίδης με δηλώσεις του μπροστά στις κάμερες.

Τις δηλώσεις, που έκανε ο Λευτέρης Πετρούνιας πριν από μερικές ημέρες σχολίασε ο Μιχάλης Ζαμπίδης, ο οποίος στάθηκε στο πλευρό του Έλληνα Ολυμπιονίκη.

Στην αρχική τοποθέτησή του ο Μιχάλης Ζαμπίδης είπε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του στο Mega: «Τώρα είμαι εδώ, έχει πόσες κάμερες. Καμιά φορά, στην πίεση του χρόνου, επάνω στις επικοινωνίες, να μην είσαι έτοιμος, μπορεί να σκεφτείς κάτι άλλο, μπορεί να είσαι λίγο κουρασμένος, οτιδήποτε… Μπορεί να βγει κάτι που να μην είναι αυτό ακριβώς. Δεν πιστεύω ότι είχε πρόθεση να βγει κάτι κακό, σε καμία περίπτωση. Τον ξέρω προσωπικά, είναι εξαιρετικός».

Στη συνέχεια, ο Μιχάλης Ζαμπίδης πρόσθεσε: «Τα πιο ακριβά πράγματα που έχω στη γκαρνταρόμπα μου είναι ένα ρούχο και ρολόι. Ντρέπομαι να πω την τιμή. Έχω δεχτεί διάφορες προτάσεις, όμως, έχω συγκεντρωθεί σε κάτι άλλο, σε ένα άλλο πρότζεκτ που ετοιμάζω στα βόρεια προάστια».

«Πρόταση γάμου δεν έχει γίνει. Κάνω έρευνα, αλλά τόσο ρομαντικά πράγματα δεν είναι καλό να τα προγραμματίζεις», πρόσθεσε επίσης αναφερόμενος στη σχέση του.

Διαβάστε επίσης: 

Βασιλική Μιλλούση: Ξεκάθαρες απαντήσεις, μετά τον κανιβαλισμό που δέχθηκε ο Λευτέρης Πετρούνιας απο τα ΜΜΕ