ΙΣΤΙΟΠΛΟΪ́Α

ΕΙΟ: Συμβολική η απόφαση να ανατεθεί στον Ν.Ο Διαύλο Ωρεών η διεξαγωγή του περιφερειακού πρωταθλήματος Όπτιμιστ,ILCA 4!

Συμβολική η απόφαση της ΕΙΟ να αναθέσει στον Ν.Ο Διαύλου Ωρεών τη διεξαγωγή του περιφερειακού πρωταθλήματος Όπτιμιστ, ILCA 4
ΕΙΟ: Συμβολική η απόφαση να ανατεθεί στον Ν.Ο Διαύλο Ωρεών η διεξαγωγή του περιφερειακού πρωταθλήματος Όπτιμιστ,ILCA 4!

ΕΙΟ: Με δύο αγώνες ξεκινούν σήμερα Παρασκευή τα Περιφερειακά πρωταθλήματα του 2022 στις κατηγορίες Οπτιμιστ και ILCA 4 (πρώην Λέιζερ 4,7) και μόνο τυχαία δεν είναι η επιλογή του Ν.Ο. Διαύλου Ωρεών που θα διοργανώσει τον αγώνα για την Κεντρική Ελλάδα.

Ο όμιλος εδρεύει σε μια πολύπαθη από τις φωτιές περιοχή της Β. Ευβοΐας και η Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία θέλει να  δώσει χαρά στα παιδιά και να στηρίξει την τοπική κοινωνία. Παράλληλα στέλνει μήνυμα ότι ο αθλητισμός ενώνει τους ανθρώπους και οδηγεί σε μια καλύτερη και πιο ποιοτική ζωή.

Γι’ αυτούς ακριβώς τους λόγους η ΕΙΟ διοργάνωσε πριν από λίγες ημέρες προπονητικό καμπ στη Λίμνη Ευβοΐας. Πέρα από το άθλημα της ιστιοπλοΐας και την ανακάλυψη ταλέντων από την ευρύτερη περιοχή της

Κεντρικής Ελλάδας, η Ομοσπονδία βρίσκεται δίπλα στους πυροπαθείς, αλλά και σε κάθε άνθρωπο που έχει πληγεί από τις καταστροφικές πυρκαγιές του περασμένου καλοκαιριού.

Η ΕΙΟ θέλει να ευχαριστήσει θερμά τους εθελοντές που στηρίζουν αυτήν την προσπάθεια μεταξύ των οποίων προπονητές ,διακεκριμένους αθλητές και στελέχη των επιτροπών που βοηθούν αυτήν την προσπάθεια.

Εκτός από τον αγώνα για την Κεντρική Ελλάδα θα διεξαχθεί και το Περιφερειακό πρωτάθλημα Ευβοϊκού που θα φιλοξενήσει ο Ν.Α.Ο Λαυρεωτικής.

Έχουν προγραμματιστεί 9 ιστιοδρομίες από την Παρασκευή μέχρι και την Κυριακή και θα τηρηθεί πιστά το υγειονομικό πρωτόκολλο της επιστημονικής επιτροπής της ΕΙΟ όπως έχει εγκριθεί από την αντίστοιχη επιτροπή της ΓΓΑ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΕΙΟ: Συμβολική η απόφαση να ανατεθεί στον Ν.Ο Διαύλο Ωρεών η διεξαγωγή του περιφερειακού πρωταθλήματος Όπτιμιστ,ILCA 4!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.