ΕΙΟ: Συμβολική η απόφαση να ανατεθεί στον Ν.Ο Διαύλο Ωρεών η διεξαγωγή του περιφερειακού πρωταθλήματος Όπτιμιστ!

Συμβολική η απόφαση της ΕΙΟ να αναθέσει στον Ν.Ο Διαύλου Ωρεών τη διεξαγωγή του περιφερειακού πρωταθλήματος Όπτιμιστ, ILCA 4

ΕΙΟ: Με δύο αγώνες ξεκινούν σήμερα Παρασκευή τα Περιφερειακά πρωταθλήματα του 2022 στις κατηγορίες Οπτιμιστ και ILCA 4 (πρώην Λέιζερ 4,7) και μόνο τυχαία δεν είναι η επιλογή του Ν.Ο. Διαύλου Ωρεών που θα διοργανώσει τον αγώνα για την Κεντρική Ελλάδα.

Ο όμιλος εδρεύει σε μια πολύπαθη από τις φωτιές περιοχή της Β. Ευβοΐας και η Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία θέλει να  δώσει χαρά στα παιδιά και να στηρίξει την τοπική κοινωνία. Παράλληλα στέλνει μήνυμα ότι ο αθλητισμός ενώνει τους ανθρώπους και οδηγεί σε μια καλύτερη και πιο ποιοτική ζωή.

Γι’ αυτούς ακριβώς τους λόγους η ΕΙΟ διοργάνωσε πριν από λίγες ημέρες προπονητικό καμπ στη Λίμνη Ευβοΐας. Πέρα από το άθλημα της ιστιοπλοΐας και την ανακάλυψη ταλέντων από την ευρύτερη περιοχή της

Κεντρικής Ελλάδας, η Ομοσπονδία βρίσκεται δίπλα στους πυροπαθείς, αλλά και σε κάθε άνθρωπο που έχει πληγεί από τις καταστροφικές πυρκαγιές του περασμένου καλοκαιριού.

Η ΕΙΟ θέλει να ευχαριστήσει θερμά τους εθελοντές που στηρίζουν αυτήν την προσπάθεια μεταξύ των οποίων προπονητές ,διακεκριμένους αθλητές και στελέχη των επιτροπών που βοηθούν αυτήν την προσπάθεια.

Εκτός από τον αγώνα για την Κεντρική Ελλάδα θα διεξαχθεί και το Περιφερειακό πρωτάθλημα Ευβοϊκού που θα φιλοξενήσει ο Ν.Α.Ο Λαυρεωτικής.

Έχουν προγραμματιστεί 9 ιστιοδρομίες από την Παρασκευή μέχρι και την Κυριακή και θα τηρηθεί πιστά το υγειονομικό πρωτόκολλο της επιστημονικής επιτροπής της ΕΙΟ όπως έχει εγκριθεί από την αντίστοιχη επιτροπή της ΓΓΑ.