ΙΣΤΙΟΠΛΟΪ́Α

Ιστιοπλοΐα: «Χάλκινη» η Καραχάλιου στο Ευρωπαϊκό!

Σπουδαία επιτυχία για την Βασιλεία Καραχάλιου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Λέιζερ Ράντιαλ.
Ιστιοπλοΐα: «Χάλκινη» η Καραχάλιου στο Ευρωπαϊκό!

Ιστιοπλοΐα: Στο τρίτο σκαλί του βάθρου ανέβηκε η Βασιλεία Καραχάλιου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Λέιζερ Ράντιαλ, που διεξάγεται στη Βάρνα.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ήταν εξαιρετική και μάλιστα μετά από 9 ιστιοδρομίες βρισκόταν στην κορυφή, δίχως όμως να καταφέρει να διατηρηθεί εκεί ως το φινάλε.

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Αγκάτα Μπαρβίνσκα από την Πολωνία με 34 βαθμούς ποινής, ενώ στο δεύτερο σκαλί παίρνοντας το αργυρό μετάλλιο ανέβηκε η Μαξίμ Γιόνκερ από την Ολλανδία με 54 βαθμούς ποινής με την Καραχάλιου να παίρνει το χάλκινο με 60 βαθμούς ποινής.

Στους άντρες ο Ιάσων Κεφαλλωνίτης τερμάτισε 5ος με 35 βαθμούς σε 26 σκάφη και 4ος στην κατηγορία U21. Ο Βασίλης Μπούμπης πήρε την 8η θέση με 52 β. και στα U21 ήταν 6ος. Ο Κωνσταντίνος Μαγγίνας τερμάτισε 15ος με 117β. και ο Αθανάσιος Τουρής 26ος με 214 βαθμούς.

Στα Λέιζερ Στάνταρντ στον χρυσό στολίσκο των 49 σκαφών ο Δημήτρης Παπαδημητρίου ήταν 23ος με 176 βαθμούς, ο Αντώνης Μπουγιούρης 25ος με 183β. και ο Αναστάσιος Παναγιωτίδης 41ος με 250 βαθμούς.

Στον αργυρό στολίσκο των επίσης 49 σκαφών ο Αριστοτέλης Χατζησταματίου τερμάτισε 43ος με 389β., ο Χρήστος Μπομποτάς 45ος με 412β. και ο Δημήτρης Αναστασιάδης 49ος με 466 βαθμούς.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ιστιοπλοΐα: «Χάλκινη» η Καραχάλιου στο Ευρωπαϊκό!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.