ΙΣΤΙΟΠΛΟΪ́Α

Κεντέρης σε Μπεκατώρου: «Υποκλίνομαι στο μεγαλείο σου»

Ο Κώστας Κεντέρης έστειλε το δικό του μήνυμα συμπαράστασης στην Σοφία Μπεκατώρου που κατήγγειλε δημόσια τον βιασμό της από παράγοντα της ομοσπονδίας. Η χρυσή Ολυμπιονίκης της ιστιοπλοΐας, Σοφία Μπεκατώρου κατήγγειλε δημόσια τον βιασμό της από παράγοντα της ομοσπονδίας, σε μία υπόθεση που έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη. Πολλοί είναι οι αθλητές και όχι μόνο που...

Κεντέρης
Κεντέρης
Συντάκτης: Βασίλης Μπαντής Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο Κώστας Κεντέρης έστειλε το δικό του μήνυμα συμπαράστασης στην Σοφία Μπεκατώρου που κατήγγειλε δημόσια τον βιασμό της από παράγοντα της ομοσπονδίας.

Η χρυσή Ολυμπιονίκης της ιστιοπλοΐας, Σοφία Μπεκατώρου κατήγγειλε δημόσια τον βιασμό της από παράγοντα της ομοσπονδίας, σε μία υπόθεση που έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη.

Πολλοί είναι οι αθλητές και όχι μόνο που έσπευσαν να δηλώσουν τη συμπαράστασή τους σε αυτήν, μεταξύ αυτών και ο Κώστας Κεντέρης.

«Υποκλίνομαι στο μεγαλείο και στη δύναμη της ψυχής σου, στη δύναμη που μετουσίωσε το σκοτάδι σε φως, και τον πόνο σου σε βάλσαμο, υποκλίνομαι λοιπόν σε αυτό το μεγαλείο σου και πορεύομαι μαζί σου» ανέφερε σε ανάρτησή του ο χρυσός Ολυμπιονίκης στα 200 μέτρα στο Σίδνεϊ.

Σοφία Μπεκατώρου: Νίκος και Ζωή Κωνσταντοπούλου τη νομική της εκπροσώπηση

Κούγιας για υπόθεση Μπεκατώρου: «Νομική βαρβαρότητα η… διαπόμπευση του Αδαμόπουλου»

Magbox. Κάντε δικά σας με ένα κλικ όλα τα αγαπημένα σας περιοδικά.

Exit mobile version