ΙΣΤΙΟΠΛΟΪ́Α

Στη medal race και τα δύο ελληνικά πληρώματα στα 470!

Ολοταχώς προς το βάθρο πλέουν οι χάλκινοι Ολυμπιονίκες των 470 Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 470 που διεξάγεται στο Μπουργκάς, ενώ μέσα στην πρώτη οκτάδα είναι η Μαρία Μπότζη και η Ραφαηλίνα Κλωναρίδου.  Kαι τα δύο πληρώματα θα αγωνιστούν αύριο στην κούρσα των μεταλλίων και φαβορί για να βρεθούν στην πρώτη τριάδα...
Στη medal race και τα δύο ελληνικά πληρώματα στα 470!

Ολοταχώς προς το βάθρο πλέουν οι χάλκινοι Ολυμπιονίκες των 470 Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 470 που διεξάγεται στο Μπουργκάς, ενώ μέσα στην πρώτη οκτάδα είναι η Μαρία Μπότζη και η Ραφαηλίνα Κλωναρίδου. 

Kαι τα δύο πληρώματα θα αγωνιστούν αύριο στην κούρσα των μεταλλίων και φαβορί για να βρεθούν στην πρώτη τριάδα της Ευρώπης είναι ο Μάντης και ο Καγιαλής με την «Ανατολή» τους. Επειτα από 11 ιστιοδρομίες κατέλαβαν τη δεύτερη θέση με 56 βαθμούς ποινής, πίσω από τους Σουηδούς Ντάλμπεργκ – Μπέργκστεμ που έπλευσαν με την «Αθηνά» και είχαν 37 βαθμούς ποινής.

Η Μπότζη και η Κλωναρίδου με την ολοκλήρωση των 11 ιστιοδρομιών βρέθηκαν μέσα στην πρώτη δεκάδα (7ες, 85β.π.) και θα μετάσχουν και αυτές στη medal race.

470 Ανδρών 

470 Γυναικών 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στη medal race και τα δύο ελληνικά πληρώματα στα 470!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.