ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ

FINA World Cup – Καταδύσεις: Στη 10η θέση στον τελικό οι Μόλβαλης και Τσιρίκος

Τη 10η θέση στον τελικό των συγχρονισμένων καταδύσεων από 10 μ. κατέλαβαν οι Νίκος Μόλβαλης και Θάνος Τσιρίκος.
FINA World Cup – Καταδύσεις: Στη 10η θέση στον τελικό οι Μόλβαλης και Τσιρίκος

FINA World Cup – Καταδύσεις: Τη 10η θέση στον τελικό των συγχρονισμένων καταδύσεων από 10 μ. κατέλαβαν οι Νίκος Μόλβαλης και Θάνος Τσιρίκος.

FINA World Cup – Καταδύσεις: Ο Νίκος Μόλβαλης και ο Θάνος Τσιρίκος κατέλαβαν την 10η θέση στον τελικό των συγχρονισμένων καταδύσεων από 10μ. στο FINA World Cup.

Το ελληνικό δίδυμο πραγματοποίησε μια ακόμα καλή εμφάνιση και βαθμολογήθηκε αρκετά υψηλότερα από τον πρωινό προκριματικό, συγκεντρώνοντας 350.28 βαθμούς (να θυμίσουμε ότι ως 10οι είχαν περάσει και από τον προκριματικό).

Οι διεθνείς καταδύτες μας, που ξεκίνησαν εντυπωσιακά τις βουτιές τους στον τελικό, αλλά η τρίτη κατάδυση τους έριξε λίγο, δεν κατάφεραν τελικά να πετύχουν ολυμπιακή πρόκριση σε αυτό το αγώνισμα, αποστολή που, έτσι κι αλλιώς, ξέραμε πως ήταν πολύ δύσκολη από πριν.

Τις τέσσερις προκρίσεις για τους Ολυμπιακούς αγώνες πήραν το Μεξικό (405.69), ο Καναδάς (393.81), η Ουκρανία (393.54) και η Νότια Κορέα (383.43). Χρυσό μετάλλιο πήραν οι Βρετανοί Τομ Ντέιλι και Μάθιου Λι με 453.60 (είχαν προκριθεί από τη Γκουαντσού).

Οι Νίκος Μόλβαλης και Θάνος Τσιρίκος θα συνεχίσουν πλέον τις προσπάθειές τους για πρόκριση στο ατομικό αγώνισμα 10 μ. Σταθερά, μεθαύριο Δευτέρα 3/5, με τον προκριματικό να είναι προγραμματισμένος για τις 6.30 τα ξημερώματα (ώρα Ελλάδας).

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Πέτρος Φυρίγος δήλωσε σχετικά:

«Είμαι ευχαριστημένος από την επίδοση των παιδιών, καθώς μπήκαν σε αγώνες μετά από 14 μήνες.

Ουσιαστικά ήταν αγώνας εξοικείωσης για να μπορούν να ανταπεξέλθουν καλύτερα στη συνέχεια και συγκεκριμένα εν όψει του ατομικού αγώνα στα 10 μ. Σταθερά, όπου έχουμε πολλές ελπίδες για ολυμπιακή πρόκριση».

 

 

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.