ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Κολύμβηση: Χαμόγελα για Βαζαίο και Χρήστου

Μεγάλη ικανοποίηση για Βαζαίο και Χρήστου και τις σπουδαίες διακρίσεις τους.
Κολύμβηση: Χαμόγελα για Βαζαίο και Χρήστου

Κολύμβηση: Σε πελάγη ευτυχίας οι δύο αθλητές Απόστολος Χρήστου και Ανδρέας Βαζαίος μετά και τα τελευταία τους επιτεύγματα.

Ο Ανδρέας Βαζαίος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και ο Απόστολος Χρήστου το χάλκινο, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Αμφότεροι δεν έκρυψαν την ικανοποίησή τους στις δηλώσεις τους. Ο Απόστολος Χρήστου τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό το μετάλλιο. Φάνηκε ότι χρειαζόταν υπέρβαση για να ανέβω στο βάθρο. Ήταν η δεύτερη κούρσα που έκανα κάτω από τα 50 δευτερόλεπτα και ένα ακόμα πανελλήνιο ρεκόρ. Χαίρομαι που η προσπάθεια που κάνω στην 25άρα πισίνα αμείβεται».

Από την άλλη πλευρά, ο «χρυσός» Ανδρέας Βαζαίος δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου και την απόδοσή μου. Αυτός ήταν ο στόχος μου, να κατακτήσω πάλι την πρώτη θέση. Αυτό το χρυσό μετάλλιο σημαίνει πολλά για μένα. Ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά. Συνεχίζω πολύ δυναμικά με στόχο πλέον το Παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στο Αμπού Ντάμπι τον Δεκέμβριο».

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κολύμβηση: Χαμόγελα για Βαζαίο και Χρήστου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.