×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Αμερικανικές Εκλογές

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Red Swim Academy: Λαμπερά εγκαίνια (vds)


Sportime Team

Red Swim Academy: Λαμπερά εγκαίνια (vds)


Red Swim Academy. Η ιδέα του «ασημένιου» Ολυμπιονίκη στην ανοιχτή θάλασσα, Σπύρου Γιαννιώτη και του ομοσπονδιακού τεχνικού, Νίκου Γέμελου, για τη δημιουργία της κολυμβητικής ακαδημίας πήρε σάρκα και οστά.

Σε μια λαμπρή τελετή η ακαδημία «Red Swim Academy» πραγματοποίησε τα εγκαίνιά της στις νέες και σύγχρονες εγκαταστάσεις της στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου

«Αθήνα, 20 Νοεμβρίου 2018. Η κολυμβητική ακαδημία Red Swim Academy πραγματοποίησε χθες τα εγκαίνια της, με κάθε επισημότητα, παρουσιάζοντας τις νέες και σύγχρονες εγκαταστάσεις της στο στάδιο Γεώργιος Καραϊσκάκης (κάτω από την θύρα 23).

Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν παρουσία του Δημάρχου Πειραιά, Γιάννη Μώραλη, δημοσιογράφων και εκλεκτών καλεσμένων που έσπευσαν να θαυμάσουν τη νέα κολυμβητική ακαδημία και να ευχηθούν για το ξεκίνημά της.

Η εκδήλωση κινήθηκε αρχικά σε jazz ρυθμούς με live μουσική από την Μονίκ Καμπασελέ και τον Παντελή Μπενετάτο, ενώ την «σκυτάλη» έλαβε αμέσως μετά ο παρουσιαστής Θέμης Γεωργαντάς που ξεσήκωσε τον κόσμο με τις μουσικές επιλογές του.

Εμπνευστές και δημιουργοί της ιδέας του Red Swim Academy, είναι ο αργυρός Ολυμπιονίκης και δις παγκόσμιος πρωταθλητής στην κολύμβηση ανοιχτής θαλάσσης, Σπύρος Γιαννιώτης και ο Ομοσπονδιακός τεχνικός κολύμβησης Νίκος Γέμελος.

 Στο πλαίσιο της εκδήλωσης των εγκαινίων, ο Σπύρος Γιαννιώτης δήλωσε σχετικά: “Με μεγάλη μας χαρά είδαμε το όραμα και την ιδέα που είχαμε μαζί με το Νίκο να παίρνει σάρκα και οστά.

Γνωρίστε τον υπέροχο χώρο μας! #swim #redswimacademy

Δημοσιεύτηκε από Red Swim Academy στις Σάββατο, 10 Νοεμβρίου 2018

Πρόκειται για μια σύγχρονη κολυμβητική ακαδημία που έχει σκοπό να φέρει κοντά της όλους τους κολυμβητές, μικρούς και μεγάλους και να τους μάθει τις βασικές αρχές της κολύμβησης με παλιά και νεότερα προγράμματα εκμάθησης. Το πάθος μας για την κολύμβηση έγινε πλέον πραγματικότητα”.

Αντίστοιχα, ο Νίκος Γέμελος ανέφερε: “Η κολυμβητική ακαδημία του Red Swim Academy διαθέτει όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές και υποδομές για να φιλοξενήσει κάθε είδους κολυμβητική δράση και υπηρεσία στον Πειραιά.

Με το έμπειρο προσωπικό της είναι έτοιμη να παρουσιάσει ποικίλα εκπαιδευτικά προγράμματα, προσφέροντας την απαραίτητη ασφάλεια σε ενήλικες, γονείς και παιδιά. Βασική αρχή της Red Swim Academy είναι η τήρηση των αυστηρότερων προδιαγραφών υγιεινής”.

Η κολυμβητική ακαδημία Red Swim Academy λειτουργεί καθημερινά: 08:30 το πρωί με 21:30 το βράδυ, το Σάββατο 09:00-14:00 και την Κυριακή 10:00-14:00, προσφέροντας τις υψηλής ποιότητας κολυμβητικές υπηρεσίες του, με έμπειρους προπονητές σε παιδιά και ενήλικες.

Πιο συγκεκριμένα, παρέχει υπηρεσίες aqua aerobic, aqua yoga, ολοκληρωμένα εκπαιδευτικά προγράμματα για παιδιά και ενήλικες, baby swimming για βρέφη από 3 μηνών και πάνω, καθώς και προγράμματα αποκατάστασης που απευθύνονται σε άτομα με μυοσκελετικά προβλήματα ή άτομα που προέρχονται από κάποιο τραυματισμό ή από κάποιο χειρουργείο ορθοπεδικής φύσεως».

Red Swim Academy
Στάδιο Γεώργιος Καραϊσκάκης
(απέναντι από το σταθμό ΗΣΑΠ, κάτω από τη θύρα 23)
Καραολή Δημητρίου & Σοφιανοπούλου, Πειραιάς, 18547
Τηλέφωνο: 2104835265
http://www.redacademy.gr/
https://www.facebook.com/Red-Swim-Academy-310104286216895/
https://www.instagram.com/redswimacademy/

 Τελευταία Νέα