ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ

Ημέρα σκέτο… κουπί

Εκτός τελικών τα πληρώματα στην σημερινή (4/8) ημέρα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κωπηλασίας
Ημέρα σκέτο… κουπί

Δεν κατάφεραν να προκριθούν στους τελικούς των κατηγοριών τους, τα δύο ελληνικά πληρώματα που αγωνίστηκαν σήμερα (4/8) σε ημιτελικές σειρές, στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κωπηλασίας στην Γλασκώβη.

Στο σκιφ ελ. βαρών, ο Σπύρος Γιάνναρος ήταν ο μεγάλος άτυχος, καθώς ένα πλοκάριασμα στο σύστημα εκκίνησης, πήγε τον αγώνα δύο ώρες πίσω, ενώ προκλήθηκαν και μικροζημιές σε κάποιες βάρκες. Έτσι, στον ημιτελικό που έγινε στο τέλος του προγράμματος, ο Έλληνας πρωταθλητής κατετάγη πέμπτος με χρόνο 7:12.75 και έτσι θα αγωνιστεί στον μικρό τελικό αύριο Κυριακή (5/8).

Ίδια τύχη είχαν και οι Καλανδαρίδης και Στεργιάκας στην κατηγορία του διπλού σκιφ. Αν και ήταν πολύ κοντά στην 3η θέση του ημιτελικού που έδινε εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό, τελικά τερμάτισαν στην τέταρτη θέση με 6:29.14 και έτσι θα αγωνιστούν στον μικρό τελικό.

Έτσι στην τελευταία ημέρα της διοργάνωσης, η Ελλάδα θα διεκδικήσει μετάλλιο μόνο με την Νικολαΐδου, ενώ τα άλλα πληρώματα θα αγωνιστούν σε μικρούς τελικούς.

Στο σημερινό πρόγραμμα μετείχαν και πληρώματα σε μικρούς τελικούς αγωνισμάτων, με τις Ασσουμανάκη και Αγγελοπούλου να τερματίζουν δεύτερες στην κούρσα και όγδοες στο σύνολο, με 7:12.16, ενώ στην τετράκωπο άνευ οι Τσαμοπούλου-Μπιτζιαίου-Γεωργούδη-Κυρίδου πήραν την 3η θέση στον μικρό τελικό με 6:57.16 και κατετάγησαν 9ες στη γενική.

Οι αυριανές (5/8) συμμετοχές στην τελευταία ημέρα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος:

11:59 Διπλό σκιφ ελ βαρών: Νικολαϊδης-Μαρόκος (ΤΕΛΙΚΟΣ Γ΄)

12:13 Σκιφ ελ βαρών: Σπύρος Γιάνναρος (ΤΕΛΙΚΟΣ Β΄)

12:20 Διπλό σκιφ: Στεργιάκας-Καλανδαρίδης (ΤΕΛΙΚΟΣ Β΄)

12:41 Διπλό σκιφ ελ βαρών: Βόντζου-Εμμανουηλίδου (ΤΕΛΙΚΟΣ Β΄)

14:30 Σκίφ: Κατερίνα Νικολαϊδου (ΤΕΛΙΚΟΣ Α΄)

Μαρία Σάκκαρη: «Πρέπει να παίζω με τα όπλα μου»

Πλαγίως… προκρίθηκε στα ημιτελικά η Νόρα Δράκου

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ημέρα σκέτο… κουπί», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.