Πένθος για την ελληνική κωπηλασία και τον ελληνικό αθλητισμό γενικότερα, καθώς την Κυριακή (16/5) πέθανε ο Θανάσης Μητρούσης.

Πένθος για την ελληνική κωπηλασία και τον ελληνικό αθλητισμό γενικότερα, καθώς την Κυριακή (16/5) πέθανε ο Θανάσης Μητρούσης. Ο Θανάσης Μητρούσης το μέλος του ΔΣ της ΕΚΟΦΝΣ πρώην αθλητής και ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα που είχε στον χώρο της η κωπηλασία. Ο εκλιπών έδωσε πολυήμερη μάχη στην εντατική για να κρατηθεί στη ζωή....

Πένθος για την ελληνική κωπηλασία και τον ελληνικό αθλητισμό γενικότερα, καθώς την Κυριακή (16/5) πέθανε ο Θανάσης Μητρούσης.

Ο Θανάσης Μητρούσης το μέλος του ΔΣ της ΕΚΟΦΝΣ πρώην αθλητής και ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα που είχε στον χώρο της η κωπηλασία. Ο εκλιπών έδωσε πολυήμερη μάχη στην εντατική για να κρατηθεί στη ζωή.

Στη συλλυπητήρια ανακοίνωσή της η ΕΚΟΦΝΣ αναφέρει:

«Βαρύ πένθος για την οικογένεια της ελληνικής κωπηλασίας. Τα ξημερώματα της Κυριακής έφυγε από τη ζωή το μέλος του ΔΣ της ΕΚΟΦΝΣ πρώην αθλητής και από τους ποιο αγαπητούς στο χώρο Θανάσης Μητρούσης αφού έδωσε πολυήμερη μάχη στην εντατική για να κρατηθεί στη ζωή.

Σε έκτακτη συνεδρίαση του το ΔΣ της Ομοσπονδίας κήρυξε από σήμερα Κυριακή τριήμερο πένθος ενώ όλα τα μέλη της Ομοσπονδίας βρίσκονται από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της οικογένειάς του».

Ψήφισμα για τον Θανάσης Μητρούση

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Κωπηλατικής ομοσπονδίας αποχαιρετά με απέραντη οδύνη το επί σειρά ετών μέλος του, μέλος της επιτροπής Εξοπλισμού και Τεχνολογίας της Παγκόσμιας Κωπηλασίας και πρωτεργάτη της Παράκτιας Κωπηλασίας στη χώρα μας, ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΜΗΤΡΟΥΣΗ.

Ο Θανάσης υπήρξε ακούραστος εργάτης του αθλήματος, βασικός συντελεστής της επιτυχίας των διεθνών διοργανώσεων Κωπηλασίας που ανέλαβε η χώρα μας ως σήμερα και ο άνθρωπος που με την παρουσία του και την εργατικότητα του υπηρέτησε με τον καλύτερο τρόπο τους στόχους του Διοικητικού μας Συμβουλίου.

Το Δ.Σ. μας αποχαιρετά τον άξιο μέλος του και αγαπητό συνεργάτη μας αποφασίζοντας ομόφωνα τα εξής:

  1. Να κηρύξει τριήμερο πένθος στην μνήμη του και η σημαία της ΕΚΟΦΝΣ να κυματίζει μεσίστια.
  2. Να εκφράσει τα βαθύτατα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του.
  3. Να παραστούν εκπρόσωποι του Δ.Σ. στην εξόδιο ακολουθία του.
  4. Να αποσταλεί συλλυπητήριο στεφάνι.
  5. Να κατατεθεί ποσό σε κοινοφελές ίδρυμα στην μνήμη του.
  6. Να παραστεί εκπρόσωπος του Προσωπικού στην εξόδιο ακολουθία του.
  7. Να δημοσιοποιηθεί άμεσα το παρόν ψήφισμα

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Κ.Ο.Φ.Ν.Σ.

 

Ιωάννης Βράμπας                    Ιωάννης Καρράς

ΠΡΟΕΔΡΟΣ                          ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ