ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ

Με πέντε πληρώματα στο Ευρωπαϊκό Ανδρών – Γυναικών στην Ουγγαρία η Ελλάδα!

Πανέτοιμη η Ελλάδα για τη συμμετοχή της στο Ευρωπαϊκό Ανδρών – Γυναικών στην Ουγγαρία
Με πέντε πληρώματα στο Ευρωπαϊκό Ανδρών – Γυναικών στην Ουγγαρία η Ελλάδα!

Για το Ζέγκεντ της Ουγγαρίας  αναχώρησε το μεσημέρι της Δευτέρας (22/4) η Εθνική ομάδα κωπηλασίας προκειμένου να πάρει μέρος στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών που θα διεξαχθεί από την Πέμπτη 25 έως και την Κυριακή 28 Απριλίου.

Συνολικά 9 αθλητές κι αθλήτριες που στελεχώνουν πέντε πληρώματα αποτελούν την ελληνική ομάδα οι οποίοι θα επιδιώξουν να κάνουν μια  εμφάνιση ανάλογη με την περσινή στο Μπλεντ της  Σλοβενίας  όταν  η Ελλάδα  πανηγύρισε τρία ασημένια κι ένα χάλκινο μετάλλιο.

Την Ελληνική  ομάδα αποτελούν οι:

Στέφανος Ντούσκος (σκιφ)

Γιάννης Καλανδαρίδης-Νίκος Χωλόπουλος (διπλό σκιφ)

Ζήσης Μπουκουβάλας-Θανάσης Παλαιοπάνος (δίκωπος άνευ)

Ευαγγελία Αναστασιάδου- Χριστίνα Μπούρμπου (δίκωπος άνευ)

Ζωή Φίτσιου-Μιλένα Κοντού (διπλό σκιφ ελ βαρών)

Τους αθλητές συνοδεύουν ο τεχνικός σύμβουλος της Ομοσπονδίας Τζιάνι Ποστιλιόνε, ο ομοσπονδιακός προπονητής Δημήτρης Πέτρου , ο γιατρός της Ομοσπονδίας Δρ. Γιάννης Χριστογιάννης, ο φυσικοθεραπευτής Ανδρέας Καλογερόπουλος ενώ αρχηγός της αποστολής  είναι ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γιάννης Βράμπας.

Οι τελικοί του Σαββατοκύριακου θα μεταδοθούν από το ERT Sports.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Με πέντε πληρώματα στο Ευρωπαϊκό Ανδρών – Γυναικών στην Ουγγαρία η Ελλάδα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.